Υπουργείο Παιδείας: Νέο σχέδιο για τη στέγαση εκπαιδευτικών σε νησιά και ορεινές περιοχές

Εκπαίδευση 0

Τμήμα αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής δημιουργείται στην ΕΠΑΣ Χαλκίδας του ΟΑΕΔ

artopoiia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Με απόφαση του διοικητή του Οργανισμού

Την Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας (ΕΠΑ.Σ.) Χαλκίδας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) επισκέφθηκε ο διοικητής του οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης, όπου είχε συζητήσεις με τον διευθυντή της σχολής Ιωάννη Λιάσκο, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τον πρόεδρο του σωματείου Αρτοποιών Εύβοιας Ιωάννη Παπαθανασίου.

Ο κ. Πρωτοψάλτης ενημερώθηκε για τις υφιστάμενες ανάγκες της περιοχής και αποφάσισε τη δημιουργία τμήματος αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑ.Σ. Χαλκίδας του ΟΑΕΔ. Στην υλοποίηση αυτής της απόφασης θα συμπράξει το σωματείο αρτοποιών, παρέχοντας την απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη.

Επίσης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τους βουλευτές Ευβοίας της ΝΔ, Σίμο Κεδίκογλου και Θανάση Ζεμπίλη, με την ηγεσία του Επιμελητηρίου Ευβοίας και με τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Γιώργο Κελαϊδίτη. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, αποφασίστηκε η σύμπραξη του ΟΑΕΔ, της Περιφέρειας και του επιμελητηρίου, με σκοπό τη στοχευμένη κάλυψη των αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση