Προσλήψεις στη Γενική σήμερα - Έρχονται νέες σε Ειδική-ΖΕΠ-ΔΥΕΠ το επόμενο διάστημα
Αναλυτική ενημέρωση για τις προσλήψεις

Νέα ενημέρωση για συμπληρωματικές προσλήψεις στη Γενική, νέες προσλήψεις στην Παράλληλη και σε ΖΕΠ-ΔΥΕΠ πραγματοποιεί ο ΠΑΣΑΔ.

Επιπλέον, ο Σύλλογος ενημερώνει για την έκτακτη εισφορά των μελών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προσλήψεις Γενική, Ειδική, ΖΕΠ, ΔΥΕΠ, έκτακτη εισφορά στον σύλλογο

Γενική

Σήμερα Παρασκευή αναμένονται συμπληρωματικές προσλήψεις προκειμένου να καλυφθούν τα κενά κυρίως όσων δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία.

Ειδική

Αρχές Νοέμβρη θα γίνουν περίπου 2400 προσλήψεις παράλληλης στήριξης στην πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια.

ΖΕΠ

Την ερχόμενη εβδομάδα πιστεύουμε πως θα πάνε για ΦΕΚ οι νέες σχολικές μονάδες που θα προταθούν απ τις περιφέρειες για ΤΥ και κοντά στο τελος Οκτωβρίου θα έχουμε προσληψεις περίπου 350 συναδέλφων.

ΔΥΕΠ

Αν και γίνεται προσπάθεια να έχουμε προσλήψεις και λειτουργία των Δομών μέχρι τις 20-21/10, οι μετακινήσεις από τα νησιά προς την ηπειρωτική χώρα των προσφύγων, αλλάζουν δεδομένα και σχεδιασμούς. Πιστεύουμε πως ο αριθμός των προσλήψεων εδώ, σε αντίθεση με τις αρχικές εκτιμήσεις, θα είναι μεγαλύτερος αφού ενεργοποιούνται πάλι δομές φιλοξενίας που είχαν κλείσει.

Έκτακτη εισφορά

Συνάδελφοι, υλοποιούμε βήμα βήμα την απόφαση αναβάθμισης του Συλλόγου η οποία ξεκίνησε με την ανάθεση της νομικής εκπροσώπησής του σε γνωστό πρόσωπο το οποίο παράλληλα παρακολουθεί τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα στον χώρο των συμβάσεων ορισμένου χρόνου καθώς και την κίνηση της ΔΟΕ στην αρμόδια επιτροπή ελέγχου συμμόρφωσης των κρατών μελών με τις κοινοτικές οδηγίες.

Έχοντας πλέον γίνει κατανοητό σε όλους πως πρέπει να υπάρξει οργανωμένη και συντονισμένη πίεση προς το Υπουργείο και την Κυβέρνηση με στόχο τη μονιμοποίηση των αναπληρωτών, όπως πριν δυο χρόνια έτσι και τώρα, θ' αναλάβουμε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε αυτό να γίνει όχι μόνο με όρους ενότητας αλλά και πολυμετωπικά.

Αυτό θα γινει ορατό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη ενέργειες που κινούνται στο παραπάνω περιγραφόμενο πλαίσιο και οι οποίες σιγά σιγά θ' ανακοινώνονται.

Όλα όσα αναφέραμε όμως έχουν κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε καθώς η συνδρομή καλύπτει μετά βίας τα βασικά έξοδα του Συλλόγου (λογιστή, δικηγόρο) γι αυτό κι αποφασίσαμε την έκτακτη ενίσχυσή του με εισφορά 5€.

Ο ΠΑΣΑΔ παραμένει αυτόνομος, αυτοδύναμος, αξιόπιστος, δυνατός και δυναμικός. Κι αυτό το κατάφερε η δική σας στήριξη, η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κι η ενθάρρυνση για συνέχεια που παίρνουμε από εσάς τόσο στις δια ζώσης συζητήσεις μας όσο και στα εκατοντάδες μηνύματά σας.

Εδώ είμαστε λοιπόν και ολοι ΜΑΖΙ θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε!

Ζητάμε τη συμμόρφωση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τη μονιμοποίηση των αναπληρωτών.

σχετικά άρθρα

Προς συμφωνία για το ΒΡΕΧΙΤ
Προς συμφωνία για το ΒΡΕΧΙΤ

Έχουμε μια δίκαιη και ισορροπημένη συμφωνία για το Brexit, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Έχουμε...

Προς συμφωνία για το ΒΡΕΧΙΤ
Εθελοντική αιμοδοσία 20 και 21 Οκτωβρίου, στο μετρό Συντάγματος
Εθελοντική αιμοδοσία 20 και 21 Οκτωβρίου, στο μετρό Συντάγματος
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή και τη Δευτέρα 20 και 21 Οκτωβρίου, από τις 9.00 πμ. έως τις 8.00 μμ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων...
Εθελοντική αιμοδοσία 20 και 21 Οκτωβρίου, στο μετρό Συντάγματος
Παράσταση διαμαρτυρίας για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων των ΓΕΛ Θεσ\νίκης
Παράσταση διαμαρτυρίας για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων των ΓΕΛ Θεσ\νίκης
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δ΄ΕΛΜΕΘ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ: Επειδή υπάρχει χαρακτηριστική αργοπορία, για την οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς, στην...
Παράσταση διαμαρτυρίας για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων των ΓΕΛ Θεσ\νίκης