Τιμώρησαν εκπαιδευτικό που δεν είχε internet για τηλεκπαίδευση – Μια απόφαση που ανοίγει επικίνδυνο δρόμο

Εκπαίδευση 0

ΚΥΣΠΕ: Την Πέμπτη η εξέταση αιτήσεων μετάταξης από ΠΕ σε ΔΕ και αποσπάσεων ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΠΕ

pencil-1280
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Του Νίκο­υ Φασφαλή

Σας ενημερώνω ότι  στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη ώρα  12:00   θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:                        

1.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για αναγνώριση συνάφειας του διδακτορικού της διπλώματος και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή)»

2.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Π.Ε., Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. για απαλλαγή από τα καθήκοντά της και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

4.«Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από κλάδο σε κλάδο & εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση»

5.«Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2019-2020 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

6.«Εξέταση αίτησης αποδέσμευσης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξή του στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Πάντα κοντά σας,

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση