Στις 21 Αυγούστου οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Στις 21 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης Αντώνης Τουρλιδάκης σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου.  Οι κάλπες για την ανάδειξη των νέων πρυτανικών αρχών θα είναι ανοιχτές από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, σε χώρους που θα ορίσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη με δύο ψηφοδέλτια, όπου θα είναι εγγεγραμμένα τα ονόματα των υποψηφίων, θα ψηφίζουν ταυτόχρονα για τον πρύτανη και τους αντιπρυτάνεις.

Η υποψηφιότητα για το αξίωμα του Πρύτανη ή Αντιπρύτανη υποβάλλεται στον Πρύτανη του Ιδρύματος μέχρι και τη Δευτέρα 5η Αυγούστου 2019 και ώρα 15:30, με αίτηση του/της ενδιαφερόμενου/ης που κατατίθεται αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Πάρκο Αγίου Δημητρίου 2ος Όροφος Κοζάνη, ή ηλεκτρονικά (στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]).

Η ηλεκτρονική υποβολή αίτησης πρέπει να γίνεται μόνο από την ιδρυματική θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του/της υποψηφίου/ας και πρέπει να φέρει την ψηφιακή υπογραφή του/της. Όλες οι αιτήσεις πρωτοκολλούνται ώστε να προκύπτει η ημερομηνία υποβολής τους.

Η θητεία του νέου πρύτανη και των τεσσάρων αντιπρυτάνεων του Ιδρύματος ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την 31η Αυγούστου 2022. Η θητεία του υπηρετούντος πρύτανη λήγει στις 31/8/2019.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

PROASTIAKOS
Συναγερμός στον Προαστιακό: Συνελήφθη 38χρονος - Έκλεψε καλώδιο 100 μέτρων
Συνελήφθη 38χρονος που έκλεψε καλώδιο 100 μέτρων του Προαστιακού θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και συρμών
Συναγερμός στον Προαστιακό: Συνελήφθη 38χρονος - Έκλεψε καλώδιο 100 μέτρων
Καλλιτεχνικά σχολεία
Καλλιτεχνικά-Μουσικά σχολεία: «Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας» - Διεκδικήσεις Γονέων και Μαθητών
«Save Art»: Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων αγωνίζεται για το μέλλον των καλλιτεχνικών και Μουσικών σχολείων
Καλλιτεχνικά-Μουσικά σχολεία: «Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας» - Διεκδικήσεις Γονέων και Μαθητών
Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
«Οι καταγγελίες αγνοήθηκαν»: Βουλευτές ζητούν ευθύνες για την κακοποιητική συμπεριφορά διευθύντριας
Σκάνδαλο στις Σέρρες: Το Υπουργείο Παιδείας καλείται να δώσει απαντήσεις για την κακοποίηση μαθητή
«Οι καταγγελίες αγνοήθηκαν»: Βουλευτές ζητούν ευθύνες για την κακοποιητική συμπεριφορά διευθύντριας