Εκπαίδευση 0

Αιχμές του Κ. Γαβρόγλου για τη στάση ΔΟΕ-ΟΛΜΕ μετά τη σιωπή της κυβέρνησης για τους 10.500 διορισμούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σχόλιο του Κώστα Γαβρόγλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Ένα σκωπτικό σχόλιο για τη στάση της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ αναφορικά με τη μη δέσμευση της κυβέρνησης για τους 10.500 μόνιμους διορισμούς, έγραψε ο πρώην υπουργός Παιδείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ειδικότερα ο Κώστας Γαβρόγλου αναφέρει:

Για κάποια εγκύκλιο με αστοχίες (υπήρξαν προφανώς και τέτοιες) ή κάποια ρύθμιση με την οποία διαφωνούσαν, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης απειλούσαν με ή/και πραγματοποιούσαν πανελλαδικές απεργίες.

Σήμερα μετά τη σιωπή της Κυβέρνησης για τους 10.500 διορισμούς, ούτε μία ανακοίνωση; Δεν το γράφω ως παράπονο, αλλά για να καταλάβουμε τι σημαίνει "ακομμάτιστος" συνδικαλισμός.

Σημείωση: στα συνέδρια της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ που έγιναν πριν τις εκλογές η παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ ήταν η πρώτη παράταξη!

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση