Εκπαίδευση 0

tech | noetic | art_οι επιστήμονες ακούν..., συζήτηση στις 20/6

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την Πέμπτη 20.06.2019, στις επτά το απόγευμα (19:00), στον πολυχώρο Λόγου και Τέχνης Myrtillo θα πραγματοποιηθεί ένας ενεργός διάλογος σε θέματα Τέχνης και Τεχνολογίας με Διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες και νέους.

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει τη βράβευση πέντε διακεκριμένων Ελλήνων επιστημόνων από το Ίδρυμα Μποδοσάκη, η Αθηνά και η Αγγελική, δύο μαθήτριες της Α' Λυκείου, θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Τεχνολογία Blockchain.

Ο κ. Δημήτρης Καλλές, Αναπληρωτής Καθηγητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, θα μιλήσει για τις «όψεις Τέχνης στην Εργαστηριακή Eκπαίδευση», ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους νέους της HeterArt youth που θα συντονίσει o δημοσιογράφος Δημήτρης Μπούτσικος.

Στη συνέχεια, Το MyArtist, μαζί με τους Challedu, Cyberno και HeterArt θα παρουσιάσουν την κοινή δράση τους στο χώρο της Τέχνης, Τεχνολογίας, Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Καινοτομίας.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο κ. Δημήτρης Καλλές, Αναπληρωτής Καθηγητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τους οργανισμούς Challedu, Cyberno, HeterArt, MyArtist και τo IB MYP Programme Costeas-Geitonas School CGS.

Με την υποστήριξη του Social Dynamo του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Εγγραφή και υποβολή ερωτήσεων ή θεμάτων για συζήτηση στο παρακάτω link: http://cyberno.org/technoeticart/

Ώρα προσέλευσης 18:30

Myrtillo, ΠΑΡΚΟ ΚΑΠΑΨ, Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση