Thumbnail
​​​​​​​Η Ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

            Σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου έγινε τηλεφωνική επικοινωνία της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με τη Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π. κα Καλλιόπη Στάγκα. Η συνομιλία μας επικεντρώθηκε στο μείζον ζήτημα της έκδοσης της προκήρυξης για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς Εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. στην Ειδική Αγωγή.

            Ενημερωθήκαμε ότι η έκδοση της προκήρυξης από το Α.Σ.Ε.Π. βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και απομένει να ρυθμιστούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας κάποιες τελικές λεπτομέρειες.

            Ωστόσο, η κα Στάγκα μας επισήμανε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει το ακριβές χρονικό διάστημα έκδοσης της προκήρυξης όμως μας διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό.

            Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. παρακολουθεί το σημαντικό αυτό θέμα για τα μέλη της και για οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη θα επανέλθει με καινούριο ενημερωτικό σημείωμα.

Διαβάστε επίσης στο alfavita.gr

Σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών: Λάβε 4 μόρια με ECDL εξ αποστάσεως

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ftiakste-laxanokipo-sto-mpalkoni-sas-03.jpg
Καταγγελία εκπαιδευτικών: Λαχανόκηποι πολυτελείας στα σχολεία της... ένδειας
Έντονες αντιδράσεις για το πρόγραμμα δημιουργίας σχολικών λαχανόκηπων εν μέσω οικονομικής ασφυξίας στα σχολεία
Καταγγελία εκπαιδευτικών: Λαχανόκηποι πολυτελείας στα σχολεία της... ένδειας