Παρά τη δυναμική κινητοποίηση της Παρασκευής 11/1, ο υπουργός προχώρησε τις διαδικασίες ψηφίσματος του νομοσχεδίου, το οποίο απαξιώνει τα πανεπιστημιακά πτυχία και μηδενίζει τις ελπίδες διορισμού χιλιάδων συναδέλφων αναπληρωτών.
Σύμφωνα με την απόφαση που πήρε το ΔΣ της ΕΛΜΕ στις 8/1, ακολουθώντας και την απόφαση (11/1) της ΟΛΜΕ και ΔΟΕ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΝΈΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡ΄ΓΙΑ
Τη Δευτέρα 14/1, 24ωρη απεργία ως εξής:
η τρίωρη στάση της ΟΛΜΕ προκηρύσσεται από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00, για τον πρωϊνό κύκλο, και για τον απογευματινό κύκλο και τα εσπερινά σχολεία τις 3 πρώτες ώρες του προγράμματος. Η Δ΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής προκηρύσσει τρίωρη συμπληρωματική στάση εργασίας 8:00 – 11:00 για τα πρωινά σχολεία και για τον απογευματινό κύκλο και τα εσπερινά σχολεία τις 3 τελευταίες ώρες του προγράμματος.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Δ΄ ΕΛΜΕ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ