Thumbnail
Πύργος: Κλειστά τα σχολεία στην Ηλεία για προληπτικούς λόγους Έλεγχοι σε δημόσια και σχολικά κτίρια καθώς και στο δίκτυο υποδομών Αναφέρει ο αντιπερειφερειάρχης Γιώργος Γεωργιόπουλος

Κλειστά, για προληπτικούς λόγους, θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στην Ηλεία, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπερειφερειάρχης Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Όπως εξήγησε, «ούτως ή άλλως σήμερα δεν επρόκειτο να γίνουν μαθήματα λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο, αλλά κρίναμε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου, πως θα πρέπει να αναβληθούν αυτές οι εκδηλώσεις, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα σε περίπτωση σεισμικής δόνησης».

Επίσης, ο Γιώργος Γεωργιόπουλος ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι θα ελεγχθούν όλα τα σχολικά κτίρια μέσα στο Σαββατοκύριακο, τα δημόσια κτίρια και οι χώροι συνάθροισης του κοινού.

Ακόμη, σήμερα το πρωί κλιμάκιο μηχανικών ελέγχει το δικαστικό μέγαρο, ώστε να υπάρχει η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση του κτιρίου, πριν από την έναρξη συνεδρίασης των δικαστηρίων.

Παράλληλα, κλιμάκια μηχανικών θα ελέγξουν το δίκτυο των υποδομών, όπως και το λιμάνι του Κατακόλου, όπου σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, υπάρχει μία παλιά ρηγμάτωση.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας
Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Στο φως το Μανιφέστο - «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ανήμερα Πρωτομαγιάς το «μανιφέστο» του κόμματός του, «κρίσιμη πολιτική αναγκαιότητα» η σύγκλιση Σοσιαλδημοκρατίας,...
Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Στο φως το Μανιφέστο - «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»