Εκπαίδευση 0

Η ΟΛΜΕ καλεί σε διήμερο κινητοποιήσεων για τα ολιγομελή

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στις ΠΔΕ και ΔΔΕ το διήμερο 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2018

Σε νέες κινητοποιήσεις για τα ολιγομελή καλεί η ΟΛΜΕ, μετά τη συνάντηση που είχε το ΔΣ της Ομοσπονδίας με τη Διεθύντρια του Γραφείου του Κώστα Γαβρόγλου και παράγοντες του ΥΠΠΕΘ.

Η ΟΛΜΕ τονίζει ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η πίεση στο Υπουργείο και καλεί τις ΕΛΜΕ να οργανώσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας στις ΠΔΕ και ΔΔΕ το διήμερο 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ συναντήθηκε χθες 18/9/2018, για μια ακόμη φορά με τη Δ/ντρια του Γραφείου του Υπουργού Παιδείας και παράγοντες του ΥΠΠΕΘ για το θέμα της έγκρισης και των υπόλοιπων ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ.

Απαίτησε την έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων και την αλλαγή της διαδικασίας (e-εγγραφές, myschool και ένχαρτες εγγραφές).

Από την πλευρά του το ΥΠΠΕΘ απάντησε ότι εντός των ημερών θα προχωρήσει σε έγκριση κάποιων ολιγομελών τμημάτων.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκτιμώντας ότι πρέπει να συνεχιστεί η πίεση στο ΥΠΠΕΘ και οι κινητοποιήσεις καλεί τις ΕΛΜΕ να οργανώσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας στις ΠΔΕ και ΔΔΕ το διήμερο 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναμένουμε την έγκριση νέων ολιγομελών και εφόσον κριθεί αναγκαίο το ΔΣ της ΟΛΜΕ θα αναλάβει και νέες πρωτοβουλίες. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση