Μια συγκλονιστική ιστορία πίσω από την τηλεοπτική σειρά «Ριφιφί»

Εκπαίδευση 0

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΠΕ από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και δομές Ειδικής μαζί με άλλα θέματα εξετάζονται στο ΚΥΣΠΕ της Δευτέρας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενημέρωση του Νίκου Φασφαλή, αιρετού ΚΥΣΠΕ

Σας ενημερώνω ότι στις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.«Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

2.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για απαλλαγή από τα καθήκοντά του και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

4.«Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. και σε δομές Ειδικής Αγωγής, για το σχολικό έτος 2018-2019 (ενστάσεις επί αποσπάσεων β’ φάσης, ανακλήσεις, κ.λπ.) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

5. «Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Π.Ε για μετάταξη σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων, σύμφωνα με τον Ν.1824/1988 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».

Πάντα κοντά σας

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση