Γαβρόγλου για Κοινωνιολογία: Οι ναζί υποστήριζαν απόψεις τύπου Άδωνι - Μήπως ξεθάβει τέτοιες θεωρίες;
Τι δηλώνει για την αντικατάσταση των Λατινικών

Για την κατάργηση των Λατινικών και την αντικατάστασή τους με την Κοινωνιολογία ρωτήθηκε ο Κώστας Γαβρόγλου, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Καθημερινή".

Πιο αναλυτικά, τόνισε ότι "το μάθημα αυτό δεν χρειάζεται για πάρα πολλά γνωστικά πεδία. Από την άλλη μεριά υπάρχει μία έκρηξη νέων ιδεών και προσεγγίσεων στην Κοινωνιολογία που μιλάει πολύ περισσότερο στα νέα παιδιά."

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση αυτή είπε: "Ως προς τις αντιδράσεις υπέρ των Λατινικών όλοι όσοι αντιδρούν πότε υπέβαλαν προτάσεις για τη βελτίωση του μαθήματος; Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα τώρα".

Για τη δήλωση του αντιπροέδρου της Ν.Δ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Κώστας Γαβρόγλου σημειώσε: 

"Επίσης τα γνωστικά πεδία δεν έχουν ιδεολογικό πρόσημο όπως υπαινίσσεται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης. Να θυμίσω ότι οι ναζί υποστήριζαν τέτοιες απόψεις Ετσι απαγόρευσαν τη διδασκαλία της θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν διότι θεωρήθηκε ότι είναι εβραϊκή και όχι αρειανή θεωρία. Μήπως ο κ Γεωργιάδης ξεθάβει τέτοιες θεωρίες. Δηλαδή n Κοινωνιολογία είναι αριστερή τα Θρησκευτικά κεντρώα και τα Λατινικά δεξιά;"

σχετικά άρθρα

Κομφούζιο στους δρόμους λόγω βροχής
Κομφούζιο στους δρόμους λόγω βροχής

Η βροχή προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι την Αττική να είναι κυριολεκτικά αδιάβατοι.

Η κίνηση είναι μεγάλη...

Κομφούζιο στους δρόμους λόγω βροχής