Εκπαίδευση

Σήμερα η συνάντηση ΟΙΕΛΕ-Γαβρόγλου για την υπόθεση της Φώφης Μπουλούτα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνάντηση

Αλλάζει ώρα η συνάντηση της ΟΙΕΛΕ με τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, αναφορικά με την υπόθεση της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ομοσπονδίας, "η κρίσιμη συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ που ήταν προγραμματισμένη για τις 9:30 το πρωί της Δευτέρας, μεταφέρθηκε στις 11:30."

Η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ συνεχίζει: "Η συνάντηση αυτή που πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του κ, Γαβρόγλου, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΟΙΕΛΕ για άνοιγμα του φακέλου Μπουλούτα, έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η Ομοσπονδία θα ζητήσει την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης της εκπαιδευτικού και την εξέταση όλων των εγγράφων που σχετίζονται με αυτήν (τα πρακτικά του ΚΥΣΔΕ που εξέτασε την καταγγελία σύμβασης, αξιολογήσεις της εκπαιδευτικού από το Κολλέγιο, το κείμενο της καταγγελίας σύμβασης και την αλληλογραφία του Κολλεγίου με την οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης και αντίγραφο του γραπτού του μαθητή που «σημείωσε» η εκπαιδευτικός)."

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση