Thumbnail
του Νίκου Φασφαλή

Φίλες και φίλοι,
Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για ένα σοβαρό θέμα, που αφορά τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, Φορείς του Δημοσίου κτλ. και εξακολουθεί για άλλη μια χρονιά να γίνεται με τον ίδιο απαράδεκτο τρόπο, χωρίς καμιά αντικειμενική διαδικασία μοριοδότησης αλλά σε καταστάσεις αδιαφάνειας και προσωπικών εξυπηρετήσεων και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας αφού όλοι μαζί πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το λάβαρο των αρχών και αξιών που υπηρετούμε και αγωνιζόμαστε για την επικράτησή τους.

Σαν να μην έφτανε η παραπάνω αδιαφανής διαδικασία, η "ανακάλυψη" των προσωπικών δεδομένων από το Υπουργείο ώστε να μην ανακοινωθούν τα ονόματα όσων αποσπώνται στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αποτελεί το λιγότερο, πισωγύρισμα και μεγάλο πλήγμα στη διαφάνεια!!!!!

Με αγώνες κατακτήσαμε αντικειμενικό σύστημα με τη μοριοδότηση και των αποσπάσεων - εξαιρούνται οι συγκεκριμένες για τις οποίες ζήτησα με επιστολή μου (20-11-17) στον Υπουργό να ενταχθούν επιτέλους σε σύστημα αντικειμενικής μοριοδότησης και να γίνονται από το ΚΥΣΠΕ- και το δικαίωμα στην πληροφόρηση και τη διαφάνεια!!

Πιστός στο χρέος που έχω ως Αιρετός του Κλάδου δημοσιοποίησα τις συγκεκριμένες αποσπάσεις ώστε να βάλω φρένο από την αρχή πριν παγιωθεί ένα τέτοιο καθεστώς αδιαφάνειας και γίνει «νόμος».

Με τη χθεσινή απόφαση πάμε δεκαετίες πίσω, οδηγούμαστε στην εποχή του "περάστε από το γραφείο του προϊσταμένου να ενημερωθείτε'!! 

Αλήθεια τί θα γίνει με τις αποσπάσεις ή με τις μεταθέσεις που ο Νόμος προβλέπει δημοσιοποίηση και στον Τύπο;

Μήπως περνάει από το μυαλό κάποιων να μην ανακοινώσουν και τους πίνακες κατάταξης αναπληρωτών με την ίδια αστεία δικαιολογία των προσωπικών δεδομένων;

Αλήθεια πώς θα ενημερωθούν όσοι πιθανά αδικηθούν και επιθυμούν να κάνουν ένσταση;

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δε θα υποκύψω σε όποια πίεση, όπως έκανα χρόνια μέχρι τώρα, και θα συνεχίσω ως Αιρετός όλων σας να υπηρετώ χωρίς συμβιβασμούς τις αρχές της ισονομίας, της αξιοκρατίας και της διαφάνειας.-

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος­­

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

rouxa_aploma
Πώς να στεγνώνετε τα ρούχα σας πιο γρήγορα χωρίς στεγνωτήριο
Όσοι δεν διαθέτουν στεγνωτήριο γνωρίζουν καλά ότι το στέγνωμα των ρούχων, ειδικά μέσα στο σπίτι, μπορεί να διαρκέσει πολλές ώρες και να δημιουργήσει...
Πώς να στεγνώνετε τα ρούχα σας πιο γρήγορα χωρίς στεγνωτήριο
ταξί
Αθήνα χωρίς ταξί σήμερα Δευτέρα: 18ωρη απεργία των αυτοκινητιστών – Στο ΣτΕ προσφεύγει το ΣΑΤΑ
«Δεν θα κάνουμε πίσω. Θέλουν να τελειώσουν το ελεύθερο επάγγελμα του ταξιτζή και να παραδώσουν τη δουλειά μας σε ιδιώτες».
Αθήνα χωρίς ταξί σήμερα Δευτέρα: 18ωρη απεργία των αυτοκινητιστών – Στο ΣτΕ προσφεύγει το ΣΑΤΑ