Τις κινητοποιήσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ στηρίζει η ΑΔΕΔΥ προκηρύσοντας 3ωρη Παναττική διευκολυντική στάση εργασίας την Παρασκευή 2 Μαρτίου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών που γίνονται την Παρασκευή, 2 του Μάρτη, στην Αθήνα και σε ολόκληρη τη χώρα με βασικό αίτημα τους μαζικούς μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση.
Για το σκοπό αυτό κηρύσσει 3ωρη Παναττική διευκολυντική Στάση Εργασίας την Παρασκευή, 2 του Μάρτη από τις 12:00 έως 3:00μμ, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που γίνεται στην ίδια μέρα, ώρα 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ