Εκπαίδευση 0

Μαθήτρια επιχείρησε να αυτοκτονήσει μέσα σε σχολείο στην Κρήτη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μία μαθήτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της σε λύκειο του Γαζίου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης όταν μια 16χρονη μαθήτρια κατανάλωσε χάπια ενώ επιχείρησε να κόψει και τις φλέβες της.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μόλις έγινε αντιληπτή η πρόθεση της έφηβης, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 16χρονη και την μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η έφηβη κοπέλα είναι καλά στην υγεία της και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. 

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης κ.Τερζάκη που μίλησε στο neakriti.gr θα ενημερωθεί περαιτέρω για την κατάσταση της 16χρονης ώστε να μπορέσει να της παρασχεθεί ψυχολογική και παιδαγωγική βοήθεια. Πάντως όπως σημείωσε πρόκειται για ένα πρωτοφανές για την Κρήτη περιστατικό.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση