Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

Ο Φώτης Καφάτος, ο επιστήμονας, ο δάσκαλος, ο δημιουργός έφυγε.

Η ελληνική επιστημονική κοινότητα αποχαιρετά με θλίψη τον διακεκριμένο ερευνητή που τίμησε την χώρα στον διεθνή επιστημονικό στίβο, τον εμπνευσμένο καθηγητή Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον πρωτεργάτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, τον δημιουργό του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ.

Το έργο του αφήνει ισχυρό επιστημονικό αποτύπωμα το οποίο θα θυμόμαστε και θα τιμούμε πάντα.

Το ΥΠΠΕΘ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ο ΑΝΥΠ, αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης θα παραστεί στην κηδεία του εκπροσωπώντας το ΥΠΠΕΘ και τη ΓΓΕΤ.

Ως ελάχιστη έκφραση τιμής στην μνήμη του η  κηδεία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

krebati
Κάθε πότε πρέπει πραγματικά να αλλάζουμε σεντόνια;
Οι ειδικοί στην οικιακή υγιεινή τονίζουν ότι δεν υπάρχει μία σωστή απάντηση, αλλά γενικές κατευθύνσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε το...
Κάθε πότε πρέπει πραγματικά να αλλάζουμε σεντόνια;
neroxitis
Τι να μην πετάς ποτέ στον νεροχύτη: Απλοί κανόνες για να αποφύγεις βουλώματα
Συχνά, από συνήθεια ή για εξοικονόμηση χρόνου, καταλήγουμε να τον χρησιμοποιούμε σαν κάδο απορριμμάτων. Αυτό όμως, με τον καιρό, δημιουργεί σοβαρά...
Τι να μην πετάς ποτέ στον νεροχύτη: Απλοί κανόνες για να αποφύγεις βουλώματα
λαδοπιτα
H παραδοσιακή "Λαδοπεταχτή" της Μάνης
Τραγανή εξωτερικά, αφράτη στο εσωτερικό και γεμάτη άρωμα ελαιόλαδου, μπορεί να σταθεί είτε σαν κυρίως πιάτο είτε σαν πλούσιο συνοδευτικό.
H παραδοσιακή "Λαδοπεταχτή" της Μάνης