Thumbnail
Επειδή ο 9χρονος μαθητής προσποιήθηκε ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο

Σοκάρει η καταγγελία σε βάρος δασκάλας σχολείου των νοτίων Προαστίων της Αθήνας, η οποία κατηγορείται ότι έβαλε μικρά παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και αφορά μια δασκάλα μουσικής και τους μαθητές της.

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οργή, με γονείς να έχουν ξεκινήσει ήδη τη συλλογή υπογραφών προκειμένου να διώξουν την δασκάλα από το σχολείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν περίπου 15 μέρες ένας 9χρονος μαθητής κατά την διάρκεια του μαθήματος της μουσικής προσποιήθηκε ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα εξοργίστηκε και αντέδρασε ζητώντας από τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα τους και να αρχίσουν να τον χτυπούν.

Κάποια από τα μικρά παιδιά παρέμειναν στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπάνετον συμμαθητή τους στο κεφάλι κι όπου αλλού μπορούσαν!

Ο 9χρονος προσπάθησε να βγει από την πόρτα, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός.

Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος της δασκάλας, καθώς και έγγραφη αναφορά στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο διευθυντής του σχολείου από την πλευρά του επεσήμανε ότι η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ενήμερη για το περιστατικό και πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psifiako sxoleio
Το σχολείο δεν χρειάζεται άλλο software. Χρειάζεται νόημα: Η εκπαίδευση κάνει update — ο δάσκαλος format;
Η συζήτηση για τα ψηφιακά εργαλεία δεν πρέπει να περιορίζεται στο "ναι ή όχι", αλλά στο "πώς και γιατί".
Το σχολείο δεν χρειάζεται άλλο software. Χρειάζεται νόημα: Η εκπαίδευση κάνει update — ο δάσκαλος format;
sintaxiouxos
Νέο θεσμικό πλαίσιο για τα Ταμεία: Επικουρική ασφάλιση με στόχο υψηλότερες συντάξεις
Αλλαγές στο σύστημα επαγγελματικής ασφάλισης με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου των μελλοντικών συντάξεων σχεδιάζει το Υπουργείο Εργασίας και...
Νέο θεσμικό πλαίσιο για τα Ταμεία: Επικουρική ασφάλιση με στόχο υψηλότερες συντάξεις