Εκπαίδευση 0

Η συνέντευξη επιστρέφει στη διαδικασία επιλογής των διευθυντών της χώρας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Διευθυντές σχολείων

Η συνέντευξη επιστρέφει στη διαδικασία επιλογής των διευθυντών της χώρας. Το Υπουργείο Παιδείας θα αλλάξει τον τρόπο επιλογής των στελεχών ξεκινώντας από τους διευθυντές σχολικών μονάδων.

Σε συνάντηση με τα μέλη των ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ο Κώστας Γαβρόγλου ανέφερε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγή του τρόπου επιλογής των στελεχών της εκπαίδευσης. Η πρώτη χρονικά διαδικασία θα είναι για τις θέσεις διευθυντών των 8.000 περίπου σχολικών μονάδων.

Πηγές του Υπουργείου Παιδείας ανέφεραν ότι εξετάζεται η επαναφορά της συνέντευξης ωστόσο στην τελική πρόταση του Υπουργείου θα παίξει ρόλο η απόφαση του ΣτΕ.

Παράλληλα εκκρεμεί η επιλογή σχολικών συμβούλων ενώ το 2018 θα γίνει η επιλογή των διευθυντών των διευθύνσεων εκπαίδευσης

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση