Εκπαίδευση

Γαβρόγλου: Το Μάρτιο η απόφαση για κατάργηση των Πανελλαδικών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βουλή

Μιλώντας σήμερα στη Βουλή στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017 ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της κατάργησης των πανελλαδικών εξετάσεων και στην αναμόρφωση των πρώτων ετών των ΑΕΙ.

Ο Κώστας Γαβρόγλου σημείωσε πως έως το Μάρτιο θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις σχετικά την Β και Γ Λυκείου για το εθνικό απολυτήριο και τις πανελλαδικές.

Ο Υπουργός Παιδείας σημείωσε πως η επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα καταλήξει σε προτάσεις σχετικά με το τετράπτυχο  «Αναβάθμιση τελευταίων τάξεων του Λυκείου, αξιόπιστο Εθνικό Απολυτήριο, κατάργηση Πανελληνίων, και αναμόρφωση των πρώτων ετών των ΑΕΙ».

Οδηγός Σπουδών και Επαγγέλματος, ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές, του Χρήστου Κάτσικα

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση