Καρυστιανού
Από τη Θεσσαλονίκη, στις 21 Μαΐου, η επίσημη παρουσίαση του νέου κόμματος

Την επίσημη είσοδό της στην πολιτική σκηνή ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Μαρία Καρυστιανού, λίγους μήνες μετά τη δημόσια παρουσία και τις παρεμβάσεις της ως πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 21 Μαΐου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η πρώτη επίσημη εκδήλωση του νέου πολιτικού φορέα που ετοιμάζει, με την ίδια να παρουσιάζει το όνομα του κόμματος, βασικά στελέχη και τις κεντρικές πολιτικές κατευθύνσεις της πρωτοβουλίας.

Η Μαρία Καρυστιανού φέρεται αποφασισμένη να μεταφέρει τη δράση της από το πεδίο της κοινωνικής παρέμβασης στην κεντρική πολιτική σκηνή, με στόχο – όπως αναφέρουν συνεργάτες της – να δώσει «μάχη μέσα από τους θεσμούς».

Μυστικότητα γύρω από το νέο εγχείρημα

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για τη σύνθεση και τη στρατηγική του νέου κόμματος παραμένουν περιορισμένες, καθώς η ίδια κρατά κλειστά τα χαρτιά της ενόψει της επίσημης παρουσίασης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κομβικό ρόλο στην επικοινωνιακή οργάνωση του νέου φορέα αναμένεται να έχει ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος φέρεται να αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου και τη συνολική επικοινωνιακή στρατηγική.

Ο ίδιος αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να έχει ενεργό ρόλο και στην παρουσίαση της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη.

Ποιος είναι ο Θανάσης Αυγερινός

Ο Θανάσης Αυγερινός είναι δημοσιογράφος με πολυετή παρουσία στο διεθνές ρεπορτάζ και ιδιαίτερα γνωστός για την κάλυψη θεμάτων που αφορούν τη Ρωσία και τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Έχει εργαστεί ως ανταποκριτής στη Μόσχα για ελληνικά μέσα ενημέρωσης, καλύπτοντας σημαντικά γεγονότα της διεθνούς πολιτικής σκηνής, καθώς και πολεμικές συγκρούσεις στην πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Μέση Ανατολή.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς η επίσημη ανακοίνωση της πολιτικής πρωτοβουλίας της Μαρίας Καρυστιανού εκτιμάται ότι θα προκαλέσει πολιτικές συζητήσεις και αντιδράσεις στο εγχώριο σκηνικό.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφηβοι
«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη
Έκκληση ειδικού: «Μην αναπαράγετε σημειώματα των παιδιών»
«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη
Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες στο ΑΠΘ
ΑΠΘ: Καταγγελία πανεπιστημιακών για «τάγματα εφόδου» και προσαγωγές θυμάτων μετά την επίθεση
Συσπείρωση Πανεπιστημιακών: «Η βία στα ΑΕΙ εξυπηρετεί όσους θέλουν πανεπιστήμια φόβου»
ΑΠΘ: Καταγγελία πανεπιστημιακών για «τάγματα εφόδου» και προσαγωγές θυμάτων μετά την επίθεση