Πολιτική

Αλεξοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς (βίντεο)

Χριστίνα Αλεξοπούλου
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Η έκφραση μου προφανώς και δεν απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς, αλλά στην αντιπολίτευση» δήλωσε η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη δήλωση ότι «το τζάμπα πέθανε»

Συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς ζήτησε τελικά σήμερα το πρωί από τους εκπαιδευτικούς η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση της ότι «ο τζάμπας πέθανε».

Η συγκεκριμένη φράση, διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης, με επιστητό την αδυναμία των εκπαιδευτικών να τα βγάλουν πέρα όταν διορίζονται σε περιοχές μακριά από το σπίτι τους και είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ενοίκιο 400 ευρώ, όταν ο μισθός τους είναι 800 ευρώ, σε συνδυασμό με την επιστροφή 2 ενοικίων ετησίως, μετά τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» η κα. Αλεξοπούλου ανακάλεσε λέγοντας: «Η έκφραση μου προφανώς και δεν απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς, αλλά στην αντιπολίτευση και στις λογικές των λεφτόδεντρων και των λεφτά υπάρχουν», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου και συνέχισε, «κατανοώ όμως ότι από τη στιγμή που υπήρξαν τόσες αντιδράσεις, η διατύπωση μου ήταν προβληματική».

Η κυρία Αλεξοπούλου υπογράμμισε ότι ζητά συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο, «αν με την  διατύπωση μου προκάλεσα το κοινό αίσθημα».

Δείτε τις δηλώσεις της κα. Αλεξοπούλου:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική