Συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς ζήτησε τελικά σήμερα το πρωί από τους εκπαιδευτικούς η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση της ότι «ο τζάμπας πέθανε».
Η συγκεκριμένη φράση, διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης, με επιστητό την αδυναμία των εκπαιδευτικών να τα βγάλουν πέρα όταν διορίζονται σε περιοχές μακριά από το σπίτι τους και είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ενοίκιο 400 ευρώ, όταν ο μισθός τους είναι 800 ευρώ, σε συνδυασμό με την επιστροφή 2 ενοικίων ετησίως, μετά τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση.
Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» η κα. Αλεξοπούλου ανακάλεσε λέγοντας: «Η έκφραση μου προφανώς και δεν απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς, αλλά στην αντιπολίτευση και στις λογικές των λεφτόδεντρων και των λεφτά υπάρχουν», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου και συνέχισε, «κατανοώ όμως ότι από τη στιγμή που υπήρξαν τόσες αντιδράσεις, η διατύπωση μου ήταν προβληματική».
Η κυρία Αλεξοπούλου υπογράμμισε ότι ζητά συγγνώμη από τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο, «αν με την διατύπωση μου προκάλεσα το κοινό αίσθημα».
Δείτε τις δηλώσεις της κα. Αλεξοπούλου:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom