αντωναρος
Iσχυρίζεται πως η συνεργασία με τον επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατίας» διακόπηκε όταν ζήτησε να προταθεί για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2030

Ένα νέο επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στην έντονη πολιτική επικαιρότητα, μετά την αιχμηρή παρέμβαση του Ευάγγελου Αντώναρου, μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter). Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να δώσει δημόσια εξηγήσεις για τη ρήξη του με τον Στέφανο Κασσελάκη, αποκαλύπτοντας το –όπως φαίνεται– βαθύτερο αίτιο της διάστασης απόψεων που τους απομάκρυνε.

Ο κ. Αντώναρος ισχυρίζεται πως η συνεργασία με τον επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατίας» διακόπηκε όταν ζήτησε να προταθεί για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2030. Το αίτημα, σύμφωνα με τον ίδιο, συνοδευόταν από απαίτηση για συμβολαιογραφική δέσμευση, γεγονός που ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να απέρριψε, προκαλώντας την απομάκρυνση των δύο πλευρών.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος, «καταλαβαίνω ότι δεν του πολυάρεσε η ιδέα», αφήνοντας μάλιστα αιχμές για το πολιτικό μέλλον του πρώην συμμάχου του, σημειώνοντας πως «ίσως δεν έχει ρόλο στο πολιτικό σύστημα μέχρι τότε».

Με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος, ο Ευάγγελος Αντώναρος χαρακτήρισε «Ρουβίτσες» τους ένθερμους υποστηρικτές του Κασσελάκη, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να απαντήσει στα διαδικτυακά σχόλια και τις επιθέσεις που δέχεται.

Αντί να εμπλακεί στη διαδικτυακή αντιπαράθεση, ανέφερε πως επιλέγει να απολαμβάνει την ηρεμία της Πάτμου, να διαβάζει και να συναντά αγαπημένα πρόσωπα. Όπως σημείωσε σκωπτικά:
«Αν απαντούσα σε όλα, δεν θα προλάβαινα να απολαύσω ούτε την ομορφιά της Πάτμου, ούτε τα βιβλία μου, ούτε τους φίλους μου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μπακαλιάρος σκορδαλιά
Σκορδαλιά «αφρός»: Η τέλεια συνταγή για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου μετά την παρέλαση
Σκορδαλιά «αφρός» για την 25η Μαρτίου: Το έξυπνο κόλπο για να μην σας «κάψει» το σκόρδο
Σκορδαλιά «αφρός»: Η τέλεια συνταγή για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου μετά την παρέλαση
2ου ΓΕΛ Αλιβερίου
Συνάντηση της ομάδας eTwinning του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου με δύο εταιρικά σχολεία στη Ν. Ιταλία
Το 2ο ΓΕΛ Αλιβερίου «ενώνει» την Εύβοια με τη Νάπολη μέσω eTwinning – Ένα ταξίδι στις κοινές ρίζες, την ισότητα των φύλων και την ιστορία των αρχαίων...
Συνάντηση της ομάδας eTwinning του 2ου ΓΕΛ Αλιβερίου με δύο εταιρικά σχολεία στη Ν. Ιταλία