Η πολιτική οργάνωση «Παρέμβαση» διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Τι είδα στη Γάζα», την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 20:00, στον πεζόδρομο Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Χρήστος Γεωργάλας, χειρουργός και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο οποίος υπηρέτησε ως εθελοντής γιατρός στο Νοσοκομείο Νάσερ, στη Χαν Γιουνίς της Γάζας. Ο ίδιος θα μεταφέρει τη σκληρή, βιωματική του εμπειρία από την εμπόλεμη ζώνη, μιλώντας όχι μόνο ως επιστήμονας αλλά ως αυτόπτης μάρτυρας ενός σύγχρονου ανθρωπιστικού δράματος.
Στην εκδήλωση παρεμβαίνουν επίσης ο Αντνάν Σεχάντε, πανεπιστημιακός και μέλος της Παλαιστινιακής κοινότητας, καθώς και η Βαγγελιώ Σωτηροπούλου, μέλος της οργάνωσης BDS Greece.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ