Ζωή Κωνσταντοπούλου
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Σφοδρή λεκτική επίθεση εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ - «Ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, διαφήμισε την Telestet, σήμερα πλασάρεται σαν κομμουνίστρια»

Η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, και της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, συνεχίζεται με νέες δηλώσεις της πρώτης.

Μία ημέρα μετά την σφοδρή λεκτική κόντρα που είχαν στη Βουλή, όταν η κα Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε την Λιάνα Κανέλλη «συκοφάντρια», η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανήλθε με νέα επίθεση, αυτή τη φορά στην «Πρωινή Ζώνη» του Action24, το πρωί της Πέμπτης (8.5.25).

«Κωνσταντοπούλου: Η κυρία Κανέλλη ξεκίνησε την καριέρα της επί Χούντας»

«Όταν ανέβηκα χθες στο βήμα της Βουλής για να καταγγείλω όλα αυτά τα πολύ σοβαρά, η κ. Κανέλλη έχει δηλώσει σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να το δίνουν όλοι πόσο φίλοι της είναι η κυρία Μπακογιάννη και πώς θα έπρεπε να έχουμε πέντε έξι Ντόρες στην πολιτική ζωή, η κ. Κανέλλη η οποία ζει σε μια βίλα απ’ ότι ξέρω και στη Βουλή δεν πατάει, η κ. Κανέλλη η οποία ξεκίνησε την καριέρα της επί Χούντας, ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, διαφήμισε την Telestet, σήμερα πλασάρεται σαν κομμουνίστρια», ανέφερε.

 «Κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται γνήσια και κάποιοι άλλοι παριστάνουν τους αγωνιστές», πρόσθεσε.

«Εγώ έχω δηλώσει ότι για τις χυδαιότητες και τις συκοφαντίες αυτού του προσώπου που έφτασε να μου επιτίθεται και να με λέει εμένα Χρυσαυγίτισσα στρέφομαι στη Δικαιοσύνη και θα δούμε τι θα κάνει. Αν θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της και θα δούμε πώς θα τοποθετηθεί», υπογράμμισε.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι το σύστημα στηρίζεται ακριβώς σε κάτι τέτοιους που ενδύονται τον μανδύα του δήθεν επαναστάτη, δεν πατάνε στη Βουλή, κάνουν ντόλτσε βίτα και την κρίσιμη ώρα που όλη η αντιπολίτευση έπρεπε να ξεσηκωθεί για τα Τέμπη, αυτή η κυρία ξεσηκώθηκε εναντίον μου πάλι», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα, λεφτά
Μπόνους στις συντάξεις: Ποιοι ασφαλισμένοι κερδίζουν από τον «ασφαλιστικό μόχθο» του παρελθόντος
Συντάξεις: Ποιοι θα δουν αυξήσεις λόγω διπλών εισφορών – Δείτε αν είστε στη λίστα
Μπόνους στις συντάξεις: Ποιοι ασφαλισμένοι κερδίζουν από τον «ασφαλιστικό μόχθο» του παρελθόντος
ΛΟΥΜΟΣ
Όταν ένα σχολείο υπερασπίζεται τον άνθρωπό του: Το πειθαρχικό στον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Παπάγου και η φωνή μιας κοινότητας
Οι ευθύνες αυξάνονται, τα πειθαρχικά πληθαίνουν, οι αποκλίσεις από το «πρωτόκολλο» γίνονται όλο και λιγότερο ανεκτές. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, κάθε...
Όταν ένα σχολείο υπερασπίζεται τον άνθρωπό του: Το πειθαρχικό στον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Παπάγου και η φωνή μιας κοινότητας
Ειδική Αγωγή
Ειδική Αγωγή: Πώς μπαίνετε στους επικουρικούς πίνακες με Πανεπιστημιακή πιστοποίηση
Το σεμινάριο που δίνει μόρια και ανοίγει τον δρόμο για ένταξη στους πίνακες Ειδικής Αγωγής
Ειδική Αγωγή: Πώς μπαίνετε στους επικουρικούς πίνακες με Πανεπιστημιακή πιστοποίηση