Ζωή Κωνσταντοπούλου
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σφοδρή λεκτική επίθεση εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ - «Ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, διαφήμισε την Telestet, σήμερα πλασάρεται σαν κομμουνίστρια»

Η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, και της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, συνεχίζεται με νέες δηλώσεις της πρώτης.

Μία ημέρα μετά την σφοδρή λεκτική κόντρα που είχαν στη Βουλή, όταν η κα Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε την Λιάνα Κανέλλη «συκοφάντρια», η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανήλθε με νέα επίθεση, αυτή τη φορά στην «Πρωινή Ζώνη» του Action24, το πρωί της Πέμπτης (8.5.25).

«Κωνσταντοπούλου: Η κυρία Κανέλλη ξεκίνησε την καριέρα της επί Χούντας»

«Όταν ανέβηκα χθες στο βήμα της Βουλής για να καταγγείλω όλα αυτά τα πολύ σοβαρά, η κ. Κανέλλη έχει δηλώσει σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να το δίνουν όλοι πόσο φίλοι της είναι η κυρία Μπακογιάννη και πώς θα έπρεπε να έχουμε πέντε έξι Ντόρες στην πολιτική ζωή, η κ. Κανέλλη η οποία ζει σε μια βίλα απ’ ότι ξέρω και στη Βουλή δεν πατάει, η κ. Κανέλλη η οποία ξεκίνησε την καριέρα της επί Χούντας, ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, διαφήμισε την Telestet, σήμερα πλασάρεται σαν κομμουνίστρια», ανέφερε.

 «Κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται γνήσια και κάποιοι άλλοι παριστάνουν τους αγωνιστές», πρόσθεσε.

«Εγώ έχω δηλώσει ότι για τις χυδαιότητες και τις συκοφαντίες αυτού του προσώπου που έφτασε να μου επιτίθεται και να με λέει εμένα Χρυσαυγίτισσα στρέφομαι στη Δικαιοσύνη και θα δούμε τι θα κάνει. Αν θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της και θα δούμε πώς θα τοποθετηθεί», υπογράμμισε.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι το σύστημα στηρίζεται ακριβώς σε κάτι τέτοιους που ενδύονται τον μανδύα του δήθεν επαναστάτη, δεν πατάνε στη Βουλή, κάνουν ντόλτσε βίτα και την κρίσιμη ώρα που όλη η αντιπολίτευση έπρεπε να ξεσηκωθεί για τα Τέμπη, αυτή η κυρία ξεσηκώθηκε εναντίον μου πάλι», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026
Πανελλαδικές εξετάσεις: Ο αθέατος «κόσμος» πίσω από τα 350.000 γραπτά
Το αθέατο «ρολόι» των Πανελλαδικών περιλαμβάνει τους "ήρωες των 1,5€", καλοκαιρινά 12ωρα και βαθμολογητές στα όρια της εξάντλησης
Πανελλαδικές εξετάσεις: Ο αθέατος «κόσμος» πίσω από τα 350.000 γραπτά
Το Δελτίο Εξεταζομένου που πρέπει να έχουν όλοι οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026
Πανελλαδικές 2026: Πώς γίνεται η βαθμολόγηση των γραπτών – Ο ρόλος του τρίτου διορθωτή
Τι αλλάζει στη βαθμολόγηση, πότε παρεμβαίνει τρίτος βαθμολογητής και πώς διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα στις πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Πώς γίνεται η βαθμολόγηση των γραπτών – Ο ρόλος του τρίτου διορθωτή
Εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Όταν οι προσδοκίες των γονιών γίνονται βάρος για τους μαθητές
Το άγχος των εξετάσεων δεν προέρχεται μόνο από την ύλη και τους βαθμούς, αλλά συχνά από την πίεση να πραγματοποιηθούν τα όνειρα των άλλων
Πανελλαδικές 2026: Όταν οι προσδοκίες των γονιών γίνονται βάρος για τους μαθητές