ΔΥΠΑ: Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους 28 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Πολιτική 0

Μπερδεμένος ο Α. Γεωργιάδης – Ούτε λέξη για τα Τέμπη, μόνο για τον... Θουκυδίδη

georgiadis
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Απουσία από την τηλεόραση τα τελευταία 24ωρα

Το ηχηρό παρών του κόσμου σε κάθε γωνιά της χώρας αλλά και οι δυναμικές κινητοποιήσεις Ελλήνων στο εξωτερικό στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη, φαίνεται πως έχουν θορυβήσει την Κυβέρνηση. Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τις τηλεοπτικές παρουσίες κυβερνητικών στελεχών στα ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα, θα διαπιστώσει μία ηχηρή απουσία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ιδιαίτερα ενεργός όσον αφορά τις παρεμβάσεις του στα media. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν είχε δηλώσει ότι ο τότε Υπουργός Μεταφορών Κ. Αχ Καραμανλής τα είχε κάνει όλα σωστά ενώ απευθυνόμενος σε ψηφοφόρους της ΝΔ, τους είχε καλέσει να αντιδρούν με οργή όταν κάποιος τους λέει ότι έγινε συγκάλυψη στην υπόθεση.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, φαίνεται να… απέχει από τα ΜΜΕ, πράγμα αρκετά σπάνιο για τον ίδιο. Μόνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο X ανήρτησε χθες αργά το βράδυ πως θυμήθηκε τον… Θουκυδίδη και προέτρεψε το αναγνωστικό κοινό να διαβάσει τα δύο αποσπάσματα που παρέθεσε από τον πασίγνωστο διάλογο των Αθηναίων με τους Μηλίους.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το διαχρονικό μήνυμα του πιο μεγάλου ιστορικού όλων των εποχών παραμένει επίκαιρο, μην αφήνεις ποτέ το Κράτος σου ή τον εαυτό σου να γίνει ποτέ αδύναμος και να βρεθεί στο έλεος των ισχυρών….».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική