tsoukalas
«Είναι μέσα στον κρατικό προϋπολογισμό» εξηγεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Κατά την τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο», ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, επεσήμανε ότι το πρόστιμο ύψους 428.000 ευρώ που επιβλήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή email αποδήμων προς την πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, καλύπτεται από κρατικά κονδύλια, επιβαρύνοντας τους φορολογούμενους.

Ο κ. Τσουκαλάς τόνισε: «Η κυβέρνηση που μιλά για έλλειψη πόρων, ενέκρινε μέσω της Διαύγειας τη δέσμευση πίστωσης για την πληρωμή του προστίμου. Το κόστος της αλαζονικής διαχείρισης της Νέας Δημοκρατίας βαραίνει τους πολίτες».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τροια
Τροία: Η πόλη που έζησε αιώνες ειρήνης πριν χαθεί στις φλόγες
Νέα αρχαιολογική ανάγνωση αποδομεί τον μύθο της διαρκούς σύγκρουσης και φωτίζει μια κοινωνία που άντεξε χάρη στη συνεργασία, όχι στον πόλεμο.
Τροία: Η πόλη που έζησε αιώνες ειρήνης πριν χαθεί στις φλόγες