μητσοτακης
Φώτο: Intime News
«Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα επαναλάβουν αυτά που βλέπουν σε άλλες χώρες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στον Έβρο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκκένωση της κατάληψης της Νομικής, η οποία πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη.

«Είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αποδείξαμε και έμπρακτα ότι η τάξη και ο νόμος θα επιβληθούν και εντός του δημόσιου πανεπιστημίου. Το είπαμε πολλές φορές και το κάναμε πράξη. Εμείς δεν είμαστε με αυτούς οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν τα πανεπιστήμια σε μπάχαλο. Είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες», δήλωσε ειδικότερα ο Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας με πολίτες στη Μάκρη Έβρου.

«Κι αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν, για λόγους που στο δικό τους το μυαλό να είναι απολύτως δικαιολογημένοι, να επαναλάβουν αυτά τα οποία μπορεί να είδαν σε άλλες χώρες και να καταλαμβάνουν πανεπιστήμια, να στήνουν αντίσκηνα και να τα κάνουν γης μαδιάμ, είναι βαθιά γελασμένοι, όπως είδατε και με την εκκένωση της κατάληψης η οποία είχε γίνει στη Νομική», πρόσθεσε αναφερόμενος στις εικόνες από τις ΗΠΑ και ευρωπαϊκές χώρες, όπου οι αντιδράσεις για την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα πληθαίνουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος
Καρκίνος: Η μάχη μιας μητέρας και οι κραυγές των παιδιών της που δεν θα ξεχάσει ποτέ
«Μαμά, θα πεθάνεις;» Η αληθινή ιστορία μιας 29χρονης που πάλεψε με τον καρκίνο μεγαλώνοντας τα παιδιά της
Καρκίνος: Η μάχη μιας μητέρας και οι κραυγές των παιδιών της που δεν θα ξεχάσει ποτέ