Κωνσταντίνος Φλώρος
INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Έχει καταθέσει μήνυση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου

Ο πατέρας του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, μίλησε για το ξύλο στη Βουλή με θύμα τον Βασίλη Γραμμένο και μάλιστα, ο ίδιος ήταν μέσα, αλλά έβλεπε την ένταση από τα θεωρεία χωρίς να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πάντως, υποστηρίζει στο news.gr ότι όλα έγιναν επειδή έχει καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, επειδή τον έχει αποκαλέσει σκουπίδι και τραβεστί.

«Ο γιος μου είναι μέσα και ό,τι ξέρετε από τους δικηγόρους του. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε γίνει για άλλη μια φορά το πρόσωπο της ημέρας. Είναι η ένσταση του Βελόπουλου. Ενοχλήθηκε ο Βελόπουλος που του ήρα τη... βασιλεία, τη βασιλεία, καλά το είπα, γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει, από εκεί που είναι ότι λέω ότι θέλω. Άρθηκε η ασυλία του και αναγκαστικά κι αυτός το παραδέχθηκε γιατί έτσι είχε πει. Τώρα θα πάμε στη δικαιοσύνη. Άλλωστε, τη μηνυτήρια αναφορά ο εισαγγελέας την άσκησε, εγώ έκανα καταγγελία. Άρα κάτι είδε ο εισαγγελέας», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Κ. Φλώρου.

Σε ερώτηση αν κλήθηκε να πάει στα δικαστήρια, απάντησε: «Όχι. Εγώ ήρθα εδώ επειδή είναι ο γιος μου μέσα. Δεν έκανα κάτι. Εγώ τη μήνυση έκανα. Να σας δείξω τη μήνυση να δείτε τι καλούδια λέει. Έχει μπλέξει και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Να δείτε τι λέει ο κύριος Κυριάκος Νικηφόρος, που είναι ο κύριος Κυριάκος Βελόπουλος, που λεέι ότι με αποκαλεί τραβεστί και σκουπίδι. Αυτή είναι η φρασεολογία του και είπε ότι έχω κλέψει από συνάδελφό μου και υπάρχει στο φάκελό μου στο Ναυτικό, φάκελος που λέει ότι εγώ θα πήγαινα Ναυτοδικείο. Θα ζητήσω, λοιπόν, από το ΓΕΕΘΑ επίσημα, μπλέκει και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα... τα βρούμε όλα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
Θέσεις και προβληματισμοί για την ίδρυση Ωνασείων σχολείων - Παρέμβαση για την ισότιμη εκπαίδευση και τον ρόλο των εκπαιδευτικών
Παρέμβαση για τα Ωνάσεια σχολεία στη Β’ βάθμια Εκπαίδευση
Θέσεις και προβληματισμοί για την ίδρυση Ωνασείων σχολείων - Παρέμβαση για την ισότιμη εκπαίδευση και τον ρόλο των εκπαιδευτικών
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Ανακλήσεις αναπληρωτών λίγο πριν τη Δ' φάση: 109 αποφάσεις στη Διαύγεια
«Σκούπα» στα σχολεία πριν τη Δ' φάση: 109 ανακλήσεις και παραιτήσεις αναπληρωτών - Το πραγματικό τοπίο σε Γενική, Ειδική Αγωγή και ΕΕΠ-ΕΒΠ
Ανακλήσεις αναπληρωτών λίγο πριν τη Δ' φάση: 109 αποφάσεις στη Διαύγεια
Τεχνητή νοημοσύνη
Δημόσιο: Το Ελληνικό Εργοστάσιο Τεχνητής Νοημοσύνης είναι γεγονός!
Το ελληνικό δημόσιο ίδρυσε την «Φάρος AI Factory», την πρώτη εταιρεία που θα λειτουργεί ως εθνικός και περιφερειακός επιταχυντής Τεχνητής Νοημοσύνης
Δημόσιο: Το Ελληνικό Εργοστάσιο Τεχνητής Νοημοσύνης είναι γεγονός!