Κωνσταντίνος Φλώρος
INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Έχει καταθέσει μήνυση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου

Ο πατέρας του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, μίλησε για το ξύλο στη Βουλή με θύμα τον Βασίλη Γραμμένο και μάλιστα, ο ίδιος ήταν μέσα, αλλά έβλεπε την ένταση από τα θεωρεία χωρίς να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πάντως, υποστηρίζει στο news.gr ότι όλα έγιναν επειδή έχει καταθέσει μήνυση κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, επειδή τον έχει αποκαλέσει σκουπίδι και τραβεστί.

«Ο γιος μου είναι μέσα και ό,τι ξέρετε από τους δικηγόρους του. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε γίνει για άλλη μια φορά το πρόσωπο της ημέρας. Είναι η ένσταση του Βελόπουλου. Ενοχλήθηκε ο Βελόπουλος που του ήρα τη... βασιλεία, τη βασιλεία, καλά το είπα, γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει, από εκεί που είναι ότι λέω ότι θέλω. Άρθηκε η ασυλία του και αναγκαστικά κι αυτός το παραδέχθηκε γιατί έτσι είχε πει. Τώρα θα πάμε στη δικαιοσύνη. Άλλωστε, τη μηνυτήρια αναφορά ο εισαγγελέας την άσκησε, εγώ έκανα καταγγελία. Άρα κάτι είδε ο εισαγγελέας», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Κ. Φλώρου.

Σε ερώτηση αν κλήθηκε να πάει στα δικαστήρια, απάντησε: «Όχι. Εγώ ήρθα εδώ επειδή είναι ο γιος μου μέσα. Δεν έκανα κάτι. Εγώ τη μήνυση έκανα. Να σας δείξω τη μήνυση να δείτε τι καλούδια λέει. Έχει μπλέξει και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Να δείτε τι λέει ο κύριος Κυριάκος Νικηφόρος, που είναι ο κύριος Κυριάκος Βελόπουλος, που λεέι ότι με αποκαλεί τραβεστί και σκουπίδι. Αυτή είναι η φρασεολογία του και είπε ότι έχω κλέψει από συνάδελφό μου και υπάρχει στο φάκελό μου στο Ναυτικό, φάκελος που λέει ότι εγώ θα πήγαινα Ναυτοδικείο. Θα ζητήσω, λοιπόν, από το ΓΕΕΘΑ επίσημα, μπλέκει και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα... τα βρούμε όλα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολεία
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας
Τι αναφέρει η απόφαση της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως για την διαδικασία και τα κριτήρια πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας