Βελόπουλος (2)
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME NEWS
Η απόφαση της Βουλής

Η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση ασυλίας του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Υπέρ ψήφισαν 258 βουλευτές, οκτώ ψήφισαν κατά και τρεις ψήφισαν «παρών».

Η υπόθεση

Η υπόθεση του αφορά συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης, αξιωματικός ε.α του Πολεμικού Ναυτικού.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε εισηγηθεί υπέρ της άρσης ασυλίας του κατά πλειοψηφία με όλα τα κόμματα να τάσσονται υπέρ πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών», ενώ το ίδιο είχε ζητήσει και ο ίδιος ο κ. Βελόπουλος.

Η απόφαση αυτή ήρθε εν μέσω έντασης στο ελληνικό Κοινοβούλιο, η οποία επισφραγίστηκε από την επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνο Φλώρο προς τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλικιωμένοι
Δωρεάν ψηφιακή εκπαίδευση σε πολίτες άνω των 65 ετών και ΑμεΑ - Ξεκινούν οι αιτήσεις
Πολίτες άνω των 65 ετών και άτομα με ποσοστό αναπηρίας ίσο ή άνω του 50% μπορούν να υποβάλουν αίτηση
Δωρεάν ψηφιακή εκπαίδευση σε πολίτες άνω των 65 ετών και ΑμεΑ - Ξεκινούν οι αιτήσεις