Γεωργούλης (2)
© European Union
Τι δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης

Συνέντευξη παραχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά.

Η δεύτερη θητεία

Ο Αλέξης Γεωργούλης, περιέγραψε το έργο που έχει αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο στον τομέα του Πολιτισμού, αλλά και το τι θα σήμαινε για εκείνον μια δεύτερη θητεία ως ευρωβουλευτής ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο σκεπτικό του να διεκδικήσει την επανεκλογή του, δήλωσε: «Υπάρχουν προτάσεις. Οι ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ. Θα ήθελα να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία με βάση όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα».

Η καταγγελία εις βάρος του

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή του TRT «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα», o Αλέξης Γεωργούλης δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα της καταγγελίας που εκκρεμεί σε βάρος του, καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμη η Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε: «Κάποιος θα πει "έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;" Αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα βροντοφώναζε αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει ανακοινώσεις και πάμε παρακάτω», με τον ευρωβουλευτή να μην αντιδρά.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙO 10 TΟ ΠΡΩΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εγκέφαλος
Κίνα: Στο επίκεντρο η σύνδεση εγκεφάλου-υπολογιστή – Προς εφαρμογές στην καθημερινή ζωή
Το Πεκίνο επενδύει δυναμικά στις τεχνολογίες BCI, με στόχο να φτάσουν σε πρακτική χρήση μέσα στην επόμενη πενταετία
Κίνα: Στο επίκεντρο η σύνδεση εγκεφάλου-υπολογιστή – Προς εφαρμογές στην καθημερινή ζωή
molivi.jpg
Γράφοντας με το χέρι μαθαίνουμε καλύτερα: Τι δείχνουν οι έρευνες για τη μνήμη και τη μάθηση
Γιατί το χαρτί και το μολύβι εξακολουθούν να υπερέχουν απέναντι στο πληκτρολόγιο και τις ψηφιακές συσκευές
Γράφοντας με το χέρι μαθαίνουμε καλύτερα: Τι δείχνουν οι έρευνες για τη μνήμη και τη μάθηση
δίπλωμα οδήγησης
Δίπλωμα οδήγησης: Αυτές είναι οι νέες σαρωτικές αλλαγές για όλους τους οδηγούς
Ανατροπές στο δίπλωμα οδήγησης με ψηφιακή άδεια, οδήγηση από τα 17 με συνοδό έως και απαγορεύσεις νυχτερινής κυκλοφορίας
Δίπλωμα οδήγησης: Αυτές είναι οι νέες σαρωτικές αλλαγές για όλους τους οδηγούς