androulakis
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ό,τι και να κάνουν οι πολιτικοί δορυφόροι του κ. Μητσοτάκη δεν θα αποτρέψουν το ΠΑΣΟΚ από το να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στη συνέντευξή του στο One (στην εκπομπή “Evening Report” με τον Μάνο Νιφλή), άσκησε κριτική προς την Εύη Χριστοφιλοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι η σύγχρονη Κεντροαριστερά δεν θα πρέπει να επιτρέπει την προώθηση ακραίων τυχοδιωκτών.

Τι αποκαλύπτει για την Χριστοφιλοπούλου: Της είχε προτείνει ο Μητσοτάκης να αναλάβει την Αρχή Δεδομένων όταν είχα μάθει για τις υποκλοπές

Ερωτηθείς για την δήλωση της Εύης Χριστοφιλοπούλου που εντάχθηκε στη ΝΔ, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ασκεί αντιπολίτευση της δεκαετίας του ’80, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε: «Θα σας διηγηθώ μια ιστορία και ας βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματά του. Το καλοκαίρι του 2022 αρχές Ιουλίου η κα Χριστοφιλοπούλου, είπε σε μένα ότι δεν θέλει να ξανακατέβει στις εκλογές καθώς της είχε προτείνει ο κ. Μητσοτάκης θέλει να την βάλει στη θέση του κ. Μενουδάκου, πρόεδρος στην Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτό στη γιορτή της Δημοκρατίας, τον Ιούλιο στο προεδρικό μέγαρο, μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Μου είπε «γιατί δεν δέχεσαι;» γιατί απαιτούνται 3/5. Όμως για καλή μου τύχη και για κακή τύχη του κ. Μητσοτάκη και της κυρίας Χριστοφιλοπούλου, είχα μάθει πριν μερικές ημέρες από το ευρωκοινοβούλιο για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού μου από το Predator. Ήταν επιλογή του κ. Μητσοτάκη να αντικαταστήσει τον κ. Μενουδάκο και ήθελε να βάλει στην Ανεξάρτητη Αρχή ένα πρόσωπο που ούτε θα το χρεώνονταν η ΝΔ, αλλά να μπορεί να του κάνει και την δουλίτσα του» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.  Και συμπλήρωσε: «Κάποιοι άνθρωποι επιτέλους να μην προκαλούν την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη μας. Έχει το δικαίωμα να πάει στη ΝΔ. Ας το κάνει με πολιτικούς όρους και όχι να ψάχνει άλλοθι ενώ το έχει κάνει ήδη από το καλοκαίρι του 2022».

 

Για το κόμμα Λοβέρδου: Δεν είναι η πρώτη φορά

Για την ίδρυση κόμματος από τον Ανδρέα Λοβέρδο απάντησε: «Δεν είναι πρώτη φορά που κάνει κόμμα οκ. Λοβέρδος» ενώ προέβη σε ένα γενικότερο σχόλιο: «Ό,τι και να κάνουν οι πολιτικοί δορυφόροι του κ. Μητσοτάκη δεν θα αποτρέψουν το ΠΑΣΟΚ από το να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρη
"Χωρίς ζάχαρη" ή "χωρίς προσθήκη ζάχαρης"; Τι πραγματικά σημαίνουν οι ετικέτες στα τρόφιμα
Αν και μοιάζουν παρόμοιες, στην πράξη έχουν διαφορετικό νόημα και δεν εγγυώνται απαραίτητα ότι ένα προϊόν είναι υγιεινό.
"Χωρίς ζάχαρη" ή "χωρίς προσθήκη ζάχαρης"; Τι πραγματικά σημαίνουν οι ετικέτες στα τρόφιμα
Πατατάκια
Η διατροφή που ανεβάζει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο έως και 65%
Παρότι τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι εύκολα διαθέσιμα, οικονομικά και πρακτικά, φαίνεται ότι συνοδεύονται από σημαντικές επιπτώσεις για τον...
Η διατροφή που ανεβάζει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο έως και 65%
Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης για το ακίνητο στο Ηράκλειο: «Είμαι νόμιμος και ηθικός – Δέχομαι δολοφονία χαρακτήρα»
Νίκος Ανδρουλάκης: «Είμαι νόμιμος και ηθικός» – Σφοδρή αντεπίθεση για την υπόθεση του ακινήτου στο Ηράκλειο
Ανδρουλάκης για το ακίνητο στο Ηράκλειο: «Είμαι νόμιμος και ηθικός – Δέχομαι δολοφονία χαρακτήρα»