Thumbnail
Δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του στις ευρωεκλογές

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ανακοίνωσε ότι από αύριο (20/11) θα πραγματοποιήσει ομιλία θέσεων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, προαναγγέλλοντας την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή.

«Από αύριο, θα είμαι παρών στην πολιτική και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμμετάσχω και στις επερχόμενες ευρωεκλογές», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε ότι «δεν έχω να ανακοινώσω κάτι τώρα για το πολιτικό μου μέλλον. Από αύριο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

«Αυτή η εκδήλωση θα είναι το πρώτο μου βήμα, μετά την αποχώρηση από το κόμμα στο οποίο είχα την τιμή να ανήκω επί πολλές δεκαετίες. Θα είναι το πρώτο βήμα μίας καινούργιας πορείας, είμαι σε συζήτηση με τους πολιτικούς μου φίλους. Η απόφαση θέλω να έλθει ύστερα από ώριμη σκέψη. Θα είμαι παρών από αύριο στην πολιτική».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκδήλωση Οι γλώσσες ως φορείς του παγκόσμιου πολιτισμού: Η Ελληνική Γλώσσα ως γέφυρα διαλόγου μεταξύ των πολιτισμών» στην Κίνα
Ελλάδα και Κίνα «συνάντησαν» την ελληνική γλώσσα με έναν λαμπρό εορτασμό
Ακαδημαϊκοί, διπλωμάτες και Κινέζοι ελληνιστές τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας σε μια εκδήλωση-γέφυρα μεταξύ των δύο αρχαίων πολιτισμών
Ελλάδα και Κίνα «συνάντησαν» την ελληνική γλώσσα με έναν λαμπρό εορτασμό