κατσιβαρδας
Το κόμμα των «Σπαρτιατών» αποτελείται πλέον από 10 βουλευτές

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από τους Σπαρτιάτες.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Κατσιβαρδά, η ΚΟ “Σπαρτιάτες” αποτελείται πλέον από 10 βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι πλέον τέσσερις (Μ. Χουρδάκης και Α. Παπαϊωάννου από την Πλεύση Ελευθερίας, Κ. Φλώρος και Χ. Κατσιβαρδάς, από τους Σπαρτιάτες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σπαρτιάτες μπήκαν στη Βουλή με 12 βουλευτές μετά τις εκλογές του Ιουνίου, όμως εν συνεχεία υπήρξαν έντονες εσωτερικές προστριβές με διαγραφές, ανακλήσεις διαγραφών και καταγγελίες για “Greek Mafia”, που ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν το ακροδεξιό μόρφωμα.

Σημειώνεται ότι η απόφαση ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή του Βορείου Τομέα Αθηνών ήρθε λίγο καιρό μετά την ξαφνική απομάκρυνσή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Σπαρτιατών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα