Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από τους Σπαρτιάτες.
Μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Κατσιβαρδά, η ΚΟ “Σπαρτιάτες” αποτελείται πλέον από 10 βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές είναι πλέον τέσσερις (Μ. Χουρδάκης και Α. Παπαϊωάννου από την Πλεύση Ελευθερίας, Κ. Φλώρος και Χ. Κατσιβαρδάς, από τους Σπαρτιάτες.
Υπενθυμίζεται ότι οι Σπαρτιάτες μπήκαν στη Βουλή με 12 βουλευτές μετά τις εκλογές του Ιουνίου, όμως εν συνεχεία υπήρξαν έντονες εσωτερικές προστριβές με διαγραφές, ανακλήσεις διαγραφών και καταγγελίες για “Greek Mafia”, που ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν το ακροδεξιό μόρφωμα.
Σημειώνεται ότι η απόφαση ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή του Βορείου Τομέα Αθηνών ήρθε λίγο καιρό μετά την ξαφνική απομάκρυνσή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Σπαρτιατών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom