Thumbnail
«Να πάθεις καρκίνο μου λέγανε»

Επιθέσεις από «τρολ» του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει ότι έχει δεχτεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας όσα κατήγγειλε ο Πάνος Σκουρλέτης για παράκεντρα και στημένους μηχανισμούς γύρω από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα είπε:

«Ο κ. Σκουρλέτης υπέστη αυτά που είχαμε υποστεί εμείς επί χρόνια και εγώ προσωπικά και μάλιστα αγωνιζόμουν πολλές φορές σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την πολιτική που μου έλεγαν βρε Ανδρέα, κάνεις μια ανάρτηση στο twitter και σε βρίζουν από κάτω. Ρε παιδιά ποιοι με βρίζουν, γιατί κάθεστε και τα κοιτάτε αυτά. Αγνοήστε τα, αυτά είναι μια οργανωμένη ομάδα γύρω από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγα τότε που μας χτυπάει και με ανοίκειο τρόπο. Στον καθημερινό κόσμο αυτά δεν μετρούν».

Σε ερώτηση ποιος ήταν ο ρόλος του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά, απάντησε «αυτός ήταν ο δάσκαλος με τον κύριο Παππά τότε. Αυτοί οι δύο. Μετά, ποιος το ανέλαβε όταν έγινε πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας, ποιος το διηύθυνε δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά αυτό ήταν η φοβερή οργάνωση του κυρίου Τσίπρα στην αρχή, από το 12 και μετά. Πότε τα κάνανε, με ποιους τα κάνανε, ποιος ήταν ο αρχηγός της οργάνωσης αυτής δεν το ξέρω».

Ως προς το τι θα μπορούσε να γίνει στο πεδίο αυτό, σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο θα πρέπει καταρχήν «τα κόμματα να συμφωνήσουν ότι δεν θα το κάνουν και ότι είναι δόκιμη και επιθυμητή η επικοινωνιακή οργάνωση και στο διαδίκτυο, γιατί εκεί βλέπει πάρα πολύς κόσμος ειδήσεις, αλλά με πολιτικές θέσεις, όχι με ύβρεις και με απόπειρα εξόντωσης και δολοφονίας».

«Μπαμπά, έχεις δει τι σου γράφουν; Το έχω ακούσει αυτό από τα παιδιά μου. Και πρέπει να του εξηγήσω ότι μου γράφει ο υπάλληλος του τάδε κόμματος. Δεν μου γράφει ένας αντικειμενικός τρίτος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

«Η ανθρώπινη κακία δεν αντιμετωπίζεται με εισαγγελείς» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος σε χρήστες των σόσιαλ μίντια που βρίσκουν ένα βήμα για να επιτεθούν ανώνυμα σε οποιονδήποτε. Από την άλλη, σημείωσε, «τα τρολ των κομμάτων που κάνουν αυτό που καταγγέλλει ο κ. Σκουρλέτης, ναι, αντιμετωπίζονται πρώτα από τα κόμματα, δεύτερον, από τα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης και τελευταία από τη Δικαιοσύνη. Γιατί από τη Δικαιοσύνη ζητάμε συνεχώς και ζητάμε πράγματα και εμείς καθόμαστε και λέμε δικαιοσύνη. (…)  Της φορτώνουμε μια υποχρέωση που δεν θα μπορέσει να διεκπεραιώσει. Να μην είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτούς που δείχνουν τη δικαιοσύνη για να διώξουν το πρόβλημα από πάνω τους».

«Πρέπει να στηλιτευθεί το θέμα αυτό από εμάς τους πολιτικούς και να μην το κάνει κανένα κόμμα. Άλλο να γράφουν πολιτικά και άλλο να λένε προδότη, πουλημένε, κλέφτη, να πεθάνεις, να αρρωστήσεις. Αυτά γράφανε. Να πάθεις καρκίνο μου λέγανε» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apth
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Κάτω τα χέρια από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που αγωνίζονται για δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Ούτε σκέψη για ιδιωτικά ΑΕΙ»
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη