Χουρδάκης
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Αρνείται να παραδώσει την έδρα του ο Μιχάλης Χουρδάκης

«Άκυρο» έριξε ο Μιχάλης Χουρδάκης στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αρνούμενος να παραδώσει την βουλευτική του έδρα μετά την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας. 

Ο Μιχάλης Χουρδάκης με δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής είπε ότι δεν παραδίδει την έδρα και θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος βουλευτής το κοινοβουλευτικό του έργο, μετά την διαγραφή του από την Πλεύση Ελευθερίας.

Το τελεσίγραφο

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη (01.11.23) η κυρία Κωνσταντοπούλου έδωσε διορία μίας ημέρας σε Χουρδάκη – Παπαϊωάννου για να παραδώσουν τις έδρες τους

«Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και στην χώρα μας, όλα εκείνα που η Πλεύση Ελευθερίας αντιπαλεύει με όλες τις δυνάμεις της, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την βαριά ανηθικότητα δύο ανθρώπων που καπηλεύονται τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας που δεν τους ανήκουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα την οφειλόμενη αξιοπρέπεια να τις παραδώσουν πίσω το κίνημά μας» ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, έκανε δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής σχετικά με τους πρώην βουλευτές της κοινοβουλευτικής της ομάδας Μιχάλη Χουρδάκη και Αρετή Παπαϊωάννου, αναφέροντας ότι «μιλάμε για μια μητέρα (εν. την κυρία Παπαϊωάννου) και ένα γιό (εν. τον κ. Χουδράκη).

Η μητέρα γνωρίζει ότι η θέση που της δόθηκε ήταν τιμητική και όχι εκλόγιμη, γνωρίζει ότι έχει υπογράψει την παράδοσή της ανά πάσα στιγμή ακριβώς γιατί δεν ήταν καθόλου σίγουρη, ούτε η επάρκεια, ούτε η παραμονή στα καθήκοντά της. Ο γιος της, επίσης, γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει την παράδοση της έδρας ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, υπογράμμισε ότι «ο δικός μου λόγος είναι συμβόλαιο, το ξέρουν όλοι και έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ανθρώπους που δεν μετράει, ούτε ο λόγος τους, ούτε η υπογραφή τους» και πρόσθεσε:

«Απορώ πως κυκλοφορούν στην κοινωνία, πως κοιτάνε του πολίτες στα μάτια. Ζητούμε, απαιτούμε και έχουν μια ημέρα ακόμα διορία να παραδώσουν τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας. Έχουν μια ημέρα ακόμη διορία να περισώσουν όποια ψήγματα αξιοπρέπειας τους έχουν απομείνει».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε πως «οι πολίτες που έχουν εμπιστευτεί την Πλεύση Ελευθερίας ξέρουν πάρα πολύ καλά πως είμαι αποφασισμένη να τους υπερασπιστώ μέχρι τέλους, ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι τα όνειρά τους, οι προσδοκίες και η εμπιστοσύνη τους δεν την πρόδωσα και δεν θα την προδώσω ποτέ. Και ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές θα βρουν τοίχο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

PIERAKAKIS
Αθέατες και "πονηρές" αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Μυστικές και αθέατες, στοχευμένες τροποποιήσεις ρίχνουν τις μάσκες του «μη κερδοσκοπικού» χαρακτήρα των ιδιωτικών πανεπιστημίων
Αθέατες και "πονηρές" αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Δεν θα γίνουν οι εξετάσεις στις 28/2 στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών
Δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις 28/2 στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Δεν θα γίνουν οι εξετάσεις στις 28/2 στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών