κασσελάκης
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intime News
«Οι άνθρωποι που ανακινούν αυτό το θέμα δεν προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ, διότι από το κόμμα εμένα δεν μου ζήτησαν ποτέ να παραιτηθώ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όθωνας Ηλιόπουλος

«Όλα είναι υπό συζήτηση» ανέφερε ο Όθωνας Ηλιόπουλος  για το ενδεχόμενο να παραιτηθεί προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή ξεκαθαρίζοντας πως «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι άνθρωποι οι οποίοι ανακινούν αυτό το θέμα δεν προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ, διότι από το κόμμα εμένα δεν μου ζήτησε ποτέ να παραιτηθώ. Δεν έκανε κανείς ποτέ καμία νύξη για παραίτηση, οπότε ουσιαστικά βρισκόμαστε σε ένα πλασματικό σενάριο μπροστά το οποίο δημιουργούνται από κέντρα εκτός κόμματος».

Ο κ. Ηλιόπουλος πρόσθεσε, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ, πως «εγώ έκανα όμως μια πολύ σαφή δήλωση, διότι από την αρχή της εκλογής μου κυκλοφόρησαν σενάρια για την παραίτησή μου, τα οποία θεωρώ ότι κυκλοφόρησαν συγκεκριμένα κέντρα για λόγους δικής τους πολιτικής σκοπιμότητας. Και το ίδιο έγινε και με τον κύριο Κασσελάκη. Νομίζω ότι ο Στέφανος πολύ συνειδητά έχει επιλέξει τον ρόλο μιας εκπροσώπησης στη Βουλή από τον Σωκράτη Φάμελλο και για τον ίδιο του τον εαυτό προς το παρόν και δεν το θεωρώ καθόλου εφήμερο, ίσως σε βάθος χρόνου έχει επιλέξει έναν ρόλο να συνδέσει το κόμμα με την κοινωνία».

Απαντώντας, στο εάν ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικοινωνήσει μαζί του για μια αξιοποίηση του ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε πως «Βεβαίως έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Τον Στέφανο τον ξέρω από το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας, είχαμε κουβεντιάσει πάρα πολλές φορές, είχαμε βρεθεί πολλές φορές σε οργανώσεις του εξωτερικού μαζί. Τον εκτιμώ πάρα πολύ. Όταν εκλέχτηκε πρόεδρος τον πήρα τηλέφωνο και του ευχηθώ συγχαρητήρια και καλή δύναμη, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μια εύκολη θέση αυτή την οποία την ανέλαβε. Και από τότε έχουμε επικοινωνία καθημερινή και σήμερα ακόμη ανταλλάξαμε μηνύματα για πολιτικά θέματα».

Ενώ για ένα θεσμικό ρόλο του κ. Ηλιόπουλου σημείωσε πως δεν ξέρει κάτι άλλο. «Αλλά το εννοώ αυτό που σας λέω, γιατί εγώ έχω ρόλο, εκπροσωπώ τους Έλληνες του εξωτερικού και ο ρόλος μου, όπως εγώ τον περιμένω, είναι να αρχίσω μια περιοδεία με όλες τις οργανώσεις, εννοώ τις τοπικές οργανώσεις και τις εθνικές οργανώσεις στο εξωτερικό και να μεταφέρω τα αιτήματα και αυτή τη φωνή των ανθρώπων».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 30-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

kasselakis
Κασσελάκης κατά αποχωρησάντων: «Έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια – Θα τους τιμωρήσει η κοινωνία»
«Η αλήθεια είναι με το μέρος μας, η δικαίωση έχει τους δικούς της χρόνους», είπε ο Σ. Κασσελάκης
Κασσελάκης κατά αποχωρησάντων: «Έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια – Θα τους τιμωρήσει η κοινωνία»