Δόμνα Μιχαηλίδου
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME NEWS
Νέες δηλώσεις έκανε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου σχετικά με την κοινή εμφάνιση που έκανε πρόσφατα με τον Στέφανο Κασσελάκη

Σε δηλώσεις προχώρησε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου σχετικά με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την κοινή της επίσκεψη με τον Στέφανο Κασσελάκη σε ειδικό σχολείο στην Καλλιθέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την υφυπουργό Παιδείας ότι εμφανίστηκε απρόσκλητη στη δομή.

Εκείνη αντίθετα υποστήριξε ότι η επιλογή της να παρευρεθεί εκεί ήταν στα πλαίσια του θεσμικού της ρόλου καθώς και ότι την "εξαφάνισε" από τις κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο.

«Έχω τη θεσμική υποχρέωση»

«Έχω τη θεσμική υποχρέωση να είμαι παρούσα όταν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται ένα από τα δημόσια σχολεία της χώρας. Είμαι θεσμικά υπεύθυνη, είμαι υφυπουργός Παιδείας, αρμόδια για όλα τα σχολεία της χώρας και άρα όταν ένας θεσμός, όπως ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έρχεται σε ένα σχολείο μας να συνομιλήσει με γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς, έχω χρέος να είμαι εκεί, να ακούσω, να πω τι έχει γίνει τα χρόνια αυτά» είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου της είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε να εννοηθεί πως η παρουσία της εκεί μπορεί να δυσκόλευε τους εργαζόμενους στο να μιλήσουν ελεύθερα για τις συνθήκες που ζουν, η κα. Μιχαηλίδου απάντησε ότι και τρία χρόνια πριν ως υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είχε κάνει το ίδιο στο ΠΙΚΠΑ Βούλας όταν το επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Με έσβησε από το βίντεο»

«Το ότι με έσβησε από το βίντεο ή ότι είχα τους οπερατέρ εκεί να με σπρώχνουν ήταν το λιγότερο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ένας άνθρωπος της δικής μου γενιάς, έρχεται σε ένα σχολείο με παιδιά με αναπηρία και βγάζει εξαγγελίες με πάρα πολύ μεγάλη ελαφρότητα ως προς τις λύσεις που μπορεί να υπάρχουν. Θα φέρω air condition, θα βρω άλλο οικόπεδο... Αυτό είναι το πρόβλημα. Γιατί η δική μας γενιά έχει χρέος να βρει λύσεις, όχι να επικοινωνήσει» τόνισε η ίδια.

«Ο υπουργός μου ο Κυριάκος Πιερρακάκης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πήγε σε 30 σχολεία στη Θεσσαλία, χωρίς κινηματογραφικό συνεργείο ή οπερατέρ. Τέσσερα χρόνια που ήμουν στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων πήγαινα σε δομές αναπηρίας σε όλη την Ελλάδα χωρίς συνεργείο. Το θέμα είναι πως θα κάνουμε όλοι μαζί την χώρα μας καλύτερη» πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι το εργαστήρι που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, άνοιξε πριν πέντε χρόνια από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 23/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ioanninon
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Συνέδριο «Εκπαίδευση, Διδασκαλία και Δια Βίου Μάθηση στον 21ο αιώνα»
Πάνω από 800 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό συμμετείχαν σε μια συνάντηση ακαδημαϊκών, επιστημόνων, νέων ερευνητών, φοιτητών...
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Συνέδριο «Εκπαίδευση, Διδασκαλία και Δια Βίου Μάθηση στον 21ο αιώνα»
πειραιας 1
Μαζική και δυναμική εκπαιδευτική συγκέντρωση και πορεία στη ΔΔΕ Πειραιά για τις διώξεις των καθηγητών
Παρά την ανυπόφορη ζέστη η συγκέντρωση μετατράπηκε σε μια βουερή από συνθήματα πορεία από τα γραφεία της ΔΔΕ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Μαζική και δυναμική εκπαιδευτική συγκέντρωση και πορεία στη ΔΔΕ Πειραιά για τις διώξεις των καθηγητών