Βασίλης Στίγκας
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μετά τις αναφορές για Greek mafia και Δον Κορλεόνε

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, προκάλεσαν οι καταγγελίες του επικεφαλής των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα για τη λειτουργία του κόμματος, μετά τις αναφορές για Greek mafia και Δον Κορλεόνε.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης και έχει καλέσει σε κατάθεση ενώπιόν της τον κ.Στίγκα την ερχόμενη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Στίγκας είχε καταγγείλει από το βήμα της Βουλής την περασμένη Πέμπτη την απουσία των υπολοίπων βουλευτών από τη συζήτηση στην Ολομέλεια για τις πυρκαγιές κατηγορώντας τους ότι είναι «καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα εξωκοινοβουλευτικά κέντρα», τα οποία όπως σημείωσε «παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε που λένε πώς και τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, ο οποίος έχει βρεθεί σε δεινή θέση το τελευταίο διάστημα λόγω της στήριξης βουλευτών του στον Ηλία Κασιδιάρη κι ενώ το κόμμα βαίνει προς διάλυση, κατήγγειλε προ ημερών από το βήμα της Βουλής εκβιασμούς και μεθοδεύσεις παρασκηνίου από βουλευτές του -και κυρίως από τους τρεις που διέγραψε.

Οι δημόσιες αναφορές του επικεφαλής των «Σπαρτιατών» μπαίνουν πλέον στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει «ωκύμορος» και «ωκυτόκια»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...