Καϊλή - Τζόρτζι
«Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης»

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι φαίνεται πως οδηγούνται στον χωρισμό, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο ποινικολόγος αποκάλυψε πως η Εύα Καϊλή τον ενημέρωσε πως θέλει να προχωρήσει στη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον πατέρα της κόρης τους, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο πλέον μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Και ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης. Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σχετικά με το γιατί δεν πήγε η Εύα Καϊλή στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, ανέφερε πως ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι της και πως βούλησή της είναι να συμμετέχει 100% στις διαδικασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.

«Πήγαμε με την Εύα Καϊλή στο στέκι των ευρωβουλευτών και σηκώθηκαν όλοι να τη χαιρετήσουν με συμπάθεια. Ήρθαν και της μίλησαν», τόνισε ακόμη ο δικηγόρος της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aithoysa2.jpg
Υποστελέχωση απειλεί τη λειτουργία των ολοήμερων σχολείων στα Άνω Λιόσια
Αναστολή του ολοήμερου προγράμματος λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού και προβλήματα πρόσληψης
Υποστελέχωση απειλεί τη λειτουργία των ολοήμερων σχολείων στα Άνω Λιόσια
γάτα
Τρόμος στον Εύοσμο: Ζευγάρι εκτρέφει γάτες για να τις τρώει - «Το κάναμε επιστήμη»
Η αστυνομία επενέβη και τα ζώα απελευθερώθηκαν, ενώ το ζευγάρι υπερασπίστηκε τις επιλογές του σε τηλεοπτική εκπομπή
Τρόμος στον Εύοσμο: Ζευγάρι εκτρέφει γάτες για να τις τρώει - «Το κάναμε επιστήμη»
Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Η γνώση «ανθίζει» όταν συνοδεύεται από έμπνευση, άθληση και ευεξία
Νέο πρόγραμμα «Εμπνέομαι – Αθλούμαι – ΕυΖώ» για 4.550 σχολεία με στόχο την ενίσχυση της άθλησης, της ευεξίας και της υγιεινής ζωής
Σοφία Ζαχαράκη: Η γνώση «ανθίζει» όταν συνοδεύεται από έμπνευση, άθληση και ευεξία