eva-kaili
«Ο Παντσέρι δέχτηκε να πει ψέματα εναντίον της με αντάλλαγμα»

Τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου θα μάθει η Εύα Καϊλή αν θα παραμείνει προφυλακισμένη για το διαβόητο σκάνδαλο του Qatargate.

Αναλυτικότερα, η ευρωβουλευτής θα βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου, με την ίδια να συνεχίζει να δηλώνει αθώα για το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια», δηλώνει η πρώην πλέον αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου μετά την αποπομπή της.

Νέα «βέλη» στον Παντσέρι από τον δικηγόρο της Καϊλή

Νέα «πυρά» κατά του «εγκεφάλου» του Qatargate, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί, Αντόνιο Παντσέρι εξαπέλυσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο θα δώσουμε μάχη για να αποδείξουμε την αναξιοπιστία του κ. Παντσερι. Θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητα της», δήλωσε ο συνήγορος της προφυλακισμένης ευρωβουλευτή στον Ant1.

«Η αποφυλάκιση του Παντσέρι είναι προϊόν συναλλαγής, δέχτηκε να πει ψέματα κατά της Εύας Καϊλή και το αντάλλαγμα ήταν να αφεθεί ελεύθερος. Αυτός που είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί εγκληματική οργάνωση υπάρχει αλλά δεν συμμετέχει σε αυτήν η κ. Καϊλή», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός φυλακής με «βραχιολάκι» βρίσκεται και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και στενός συνεργάτης του Παντσέρι, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Οι δύο παλιοί συνεργάτες φέρονται να έχουν συνεργαστεί με τις Αρχές του Βελγίου με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση τους με όρους, αλλά και μια πιο ευνοϊκή ποινική μεταχείριση στη δίκη που θα ακολουθήσει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε το «άγνωστο» επίδομα των 900 ευρώ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οδοντοβουρτσα
Πόσο συχνά πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια για να προστατεύσουμε τον εγκέφαλο μας
Οι ειδικοί τονίζουν ότι το καθημερινό βούρτσισμα, ακόμη και τρεις φορές την ημέρα, μπορεί να λειτουργήσει ως ουσιαστική ασπίδα προστασίας για...
Πόσο συχνά πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια για να προστατεύσουμε τον εγκέφαλο μας
ντουμπαι
Συναγερμός στο Ντουμπάι: Εκρήξεις και αναχαιτίσεις πυραύλων στην καρδιά της Παλμ Τζουμέιρα
Τουρίστες κατέγραφαν έντρομοι τις λάμψεις – Μαρτυρίες Ελλήνων από το «νησί-φοίνικα» εν μέσω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Συναγερμός στο Ντουμπάι: Εκρήξεις και αναχαιτίσεις πυραύλων στην καρδιά της Παλμ Τζουμέιρα