«Το χάσαμε το κορμί πατριώτη» – Αρχίσαν οι κλοπές από το κόμμα Μπογδάνου
Η πρώτη απώλεια, ήρθε μετά τους πανηγυρισμούς Μπογδάνου ότι αυξήθηκαν τα κόμματα που συμμετέχουν στον Πατριωτικό Συνασπισμό

Δεν πρόλαβε καλά καλά να καταθέσει ο «Πατριωτικός Συνασπισμός» των ακροδεξιών κομματιδίων, υπό τους Εμφιετζόγλου και Μπογδάνο, την αίτηση συμμετοχής του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, και ήδη άρχισε να μετρά απώλειες.

Λίγο μετά την πανηγυρική ανακοίνωση Μπογδάνου, ότι ο συνασπισμός που «ξεκίνησε με 4 κόμματα», αυξήθηκε φτάνοντας στα 12, ήρθε το «πλήγμα», από τη «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» του Ηλία Μαρκόπουλου, που αποφάσισε να συστρατευθεί με την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου.

«Το πολιτικό κόμμα ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, κατόπιν συνεδρίασης των αρμοδίων οργάνων αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, για συστράτευση όλων πατριωτικών δυνάμεων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, που ήταν μεταξύ των αρχικών 9 τα οποία συγκρότησαν τον «Πατριωτικό Συνασπισμό».

Πλέον είναι 11

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Εμφιετζόγλου  είχε πει ότι έγινε προσπάθεια συνεργασίας του Πατριωτικού Συνασπισμού  με τους πιο μεγάλους του χώρου, Ελληνική Λύση και Νίκη, αλλά οι εκκλήσεις για «ενότητα» δεν ευοδώθηκαν, καθώς ο Νάτσιος απέρριψε την πρόταση και με τον Βελόπουλο δεν τα βρήκαν στα παζάρια για την πολυπόθητη καρέκλα του βουλευτή.

«Θα με ρωτήσετε: Γιατί δεν συμμετέχει ο κ. Νάτσιος ή ο κ. Βελόπουλος; Του κ. Νάτσιου, του ζητήσαμε τρεις φορές να συνεργαστούμε αλλά το απέρριψε. Λυπούμεθα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτε. Στον κ. Βελόπουλο επίσης ζητήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά εκείνος δεν μας προσέφερε ούτε μία έδρα δια αντιπροσώπου», είχε πει χαρακτηριστικά ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Πλέον τα κομματίδια που συγκροτούν το εν λόγω σχήμα, είναι 11: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., ΚΙΝΗΜΑ21, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ, ΤΟΛΜΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛ.ΚΙ.Σ., Π.Α.Κ, ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, Ε.Π.Κ.Ε.

Το αν θα παραμείνουν τόσα μένει να το δούμε. Η ιστορία πάντως έχει δείξει ότι σε προεκλογικές περιόδους τα ακροδεξιά κομματίδια τείνουν να εμφανίζονται, να διασπώνται, να μεταπηδούν, να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται με ταχύτητα αστραπής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δημοτικά Σχολεία: Αλλάζει το ωράριο αποχώρησης των μαθητών

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα