Μπογδάνος Λατινοπούλου
Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου δηλώνουν βέβαιοι ότι θα δώσουν τη μάχη και θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους

Ο Άρειος Πάγος έβαλε «φρένο» και μπλόκαρε τα σχέδιά τους για κάθοδο στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όμως αυτό, όπως λένε, ανήκει στο παρελθόν και ετοιμάζονται πλέον πυρετωδώς για την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας στο Mega, και δηλώνουν βέβαιοι ότι θα δώσουν τη μάχη και θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Με την Πατριωτική Δύναμη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

«Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο, ως ‘Πατριωτική Δύναμη’ θα συμμετάσχουμε στις επόμενες εκλογές», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το κόμμα του οποίου ηγούνται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου «κόπηκε» λόγω ονόματος και συμβόλου, με τον επιχειρηματία να έχει ήδη προσφύγει στο ΣτΕ.

«Πιστεύουμε πως θα πετύχουμε μία μεγάλη συστράτευση. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία των δυνάμεων του πατριωτικού χώρου και εφόσον αυτό το καταφέρουμε, είμαι βέβαιος ότι τα ποσοστά μας θα μας βάλουν στη Βουλή», υποστηρίζει ο Κ. Μπογδάνος.

«Απευθυνόμαστε στον κ. Νατσιό, στον κ. Βελόπουλο, σε όλους τους κομματάρχες εκείνων των κομμάτων που συγκροτούν τον λεγόμενο υγιή πατριωτικό χώρο», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο κ. Μπογδάνος δηλώνει, πάντως, πως «οι ψήφοι του Κασιδιάρη πήγαν σε μεγάλο βαθμό και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου – υπήρξε μία εσωτερική γραμμή μέσα από το κόμμα – αλλά και στη Νίκη»

Με τη Φωνή Λογικής κατεβαίνει η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Αποφασισμένη να αλλάξει όνομα στο κόμμα της, για να ξεπεράσει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου, δηλώνει στο MEGA και η πρόεδρος της «Πατρίδας», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Το νέο όνομα είναι ‘Φωνή Λογικής’ και κατεβαίνουμε κανονικά και μάλιστα πιο δυνατοί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

«Στο κόμμα υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα, οικογενειάρχες, εργαζόμενοι με ένσημα, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, καθημερινοί άνθρωποι», λέει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως θα πάμε εξαιρετικά.  Υπάρχει πολύς κόσμος που μας υποστηρίζει και καθημερινά τα μηνύματα αγάπης, δύναμης και στήριξης είναι άπειρα», υποστηρίζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 23/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Συνάντηση του Πρύτανη με τον Πρόξενο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ έχει συνάψει 163 ενεργές συμφωνίες με 75 γαλλικά πανεπιστημιακά ιδρύματα
ΑΠΘ: Συνάντηση του Πρύτανη με τον Πρόξενο της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη