bogdanos-latinopoulou
Τους μάτιασαν και χώρισαν Και τώρα η Λατινοπούλου κατηγορεί τον Μπογδάνο πως πήγε εκεί που έβριζε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους

«Διαζύγιο» Μπογδάνου με Λατινοπούλου για τα …μάτια του Εμφιετζόγλου

Διαζύγιο και μάλιστα «επεισοδιακό» στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς αποχώρησε η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Αιτία η απόφαση Μπογδάνου να αποδεχτεί -όπως λέει - την πρόταση της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως η απόφαση ελήφθη  στη διάρκεια συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου. 

Στο σχετικό ποστάρισμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα social media για τη συνεργασία της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗ με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου προχώρησε σε οργίλη αντίδραση τονίζοντας πως δεν υπήρξε κανένα συμβούλιο και καμία απόφαση μέσω αυτού: "Εσύ αποφάσισες για τους δικούς σου βιοποριστικούς λόγους αποφάσισες να πας εκεί. Εκεί που πριν λίγους μήνες τους κορόιδευες και τους έβριζες με το χειρότερο τρόπο. Έχεις αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις", αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ όπως θα δείτε στα δικά της ποσταρίσματα, υποστηρίζει πως ο Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό της.

Με αυτά και με εκείνα ο  Μπογδάνος τη διέγραψε από το κόμμα του.

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας αναφέρει: «Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές... Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ". Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panepistimio-patron.jpg
61 χρόνια Παν. Πατρών:  Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο στην εμφάνιση του Αλκίνοου Ιωαννίδη
Το κοινό υποδέχθηκε θερμά τον σημαντικό καλλιτέχνη και την ιστορική μπάντα του σε μία σπάνια ζωντανή εμφάνιση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις
61 χρόνια Παν. Πατρών:  Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο στην εμφάνιση του Αλκίνοου Ιωαννίδη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο 99ο Νηπιαγωγείο Αθηνών
Αγωνία για το 99ο Νηπιαγωγείο Αθηνών: Γονείς λένε «όχι» σε κοντέινερ και προσωρινές λύσεις
«Είστε έτοιμοι να παραδώσετε άρον άρον το κτίριο του 99ου Νηπιαγωγείου Αθηνών στους ιδιοκτήτες του» - Η επιστολή γονέων των μαθητών
Αγωνία για το 99ο Νηπιαγωγείο Αθηνών: Γονείς λένε «όχι» σε κοντέινερ και προσωρινές λύσεις