Αλέξης Γεωργούλης
«Ένας άνθρωπος ο οποίος τα περνάει όλα αυτά κακοποιείται δύο φορές όταν η ταυτότητά του βγαίνει στη δημοσιότητα με τέτοιο τρόπο»

Για την καταγγελία της 38χρονης για βιασμό από τον Αλέξη Γεωργούλη τοποθετήθηκε στενός φίλος του φερόμενου θύματος, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Βλάχος.

Ο Π. Βλάχος δήλωσε στο Mega ότι η 38χρονη έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται και επέλεξε να μιλήσει δημόσια από τον λογαριασμό της στο Facebook ακριβώς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και κενά και να σταματήσει ο κανιβαλισμός γύρω από την εικόνα της.

«Ένας άνθρωπος ο οποίος τα περνάει όλα αυτά κακοποιείται δύο φορές όταν η ταυτότητά του βγαίνει στη δημοσιότητα με τέτοιο τρόπο» ανέφερε.

Από τη μεριά του το ΠΑΣΟΚ, στέλεχος του οποίου είναι η καταγγέλλουσα, ενώ κατηγορεί τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον Αλέξη Τσίπρα για το πώς έχει εξελιχθεί η αντιπαράθεση, επιρρίπτει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του ονόματος της δικηγόρου που προχώρησε στην καταγγελία κατά του ευρωβουλευτή.

«Είναι ένας άνθρωπος με κατάρτιση, με αξιοπρέπεια, με στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον και από τον πολιτικό φορέα που ανήκει, το ΠΑΣΟΚ, και είναι αποφασισμένη, στην προσωπική της περιπέτεια να δώσει έναν συλλογικό χαρακτήρα και ένα μήνυμα στις υπόλοιπες γυναίκες που πέρασαν κάτι αντίστοιχο να είναι δυνατές και να μιλάνε», συμπλήρωσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foto_education_2.jpg
Χρόνιες πληγές στην Ειδική Αγωγή: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ καταγγέλλει παραμέληση και ζητά άμεσες λύσεις
ΠΟΣΕΕΠΕΑ: «Εκκωφαντική αδιαφορία από το Υπουργείο Παιδείας» — Ξανά στο προσκήνιο τα κενά και οι ελλείψεις στην εκπαίδευση
Χρόνιες πληγές στην Ειδική Αγωγή: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ καταγγέλλει παραμέληση και ζητά άμεσες λύσεις
ντανταδες
Voucher 500 ευρώ τον μήνα για φύλαξη παιδιών: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα
Στο ΕΣΠΑ η καθολική εφαρμογή του προγράμματος – Περίπου 3.600 γονείς θα λάβουν οικονομική ενίσχυση για πιστοποιημένη παιδοφύλαξη
Voucher 500 ευρώ τον μήνα για φύλαξη παιδιών: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα
Τζουμέρκα
Κακοκαιρία - Τρόμος στα Τζουμέρκα: Μεγάλη κατολίσθηση – Σπίτια «κρέμονται» στον γκρεμό
Απίστευτες εικόνες στα Τζουμέρκα: Μεγάλη κατολίσθηση λόγω της κακοκαιρίας – Σπίτια «κρέμονται» στον γκρεμό
Κακοκαιρία - Τρόμος στα Τζουμέρκα: Μεγάλη κατολίσθηση – Σπίτια «κρέμονται» στον γκρεμό