Καϊλή
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το Εφετείο των Βρυξελλών θα εξετάσει αύριο το πρωί αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση ή όχι

Αύριο θα εξεταστεί από το Εφετείο των Βρυξελλών η παραμονή ή μη της Εύας Καϊλή στη φυλακή, όπως επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος του Εφετείου, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια «κεκλεισμένων των θυρών» ακρόαση.

Αύριο, εξάλλου, το Εφετείο θα εξετάσει το αίτημα αποφυλάκισης και του Βέλγου ευρωβουλευτή, Μαρκ Ταραμπέλα.

Ζητείται η αποφυλάκιση με βραχιολάκι

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου, στις 16 Φεβρουαρίου, να παραταθεί κατά δύο μήνες η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, ο συνήγορός της Σβεν Μαρί άσκησε έφεση, η οποία βάσει της διαδικασίας εκδικάζεται εντός 15 ημερών. Το ίδιο είχε πράξει και ο συνήγορος του κ. Ταραμπέλα.

Η υπεράσπιση της Εύας Καϊλή θα ζητήσει την αποφυλάκισή της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Σε περίπτωση που η απόφαση του Εφετείου είναι αρνητική, η κ. Καϊλή θα παραμείνει προφυλακιστέα για δύο μήνες.

Τέλος, η εισαγγελία Βρυξελλών επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και κατηγορούμενος στην υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Φραντσέσκο Τζόρτζι, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος από τις φυλακές του Σαν Ζιλ με ένα ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ο Φ. Τζόρτζι είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου και αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου της 23ης Φεβρουαρίου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καρυστιανου
Καρυστιανού κάνει προσκαλεί σε ντιμπέιτ τον Μητσοτάκη: «Θέλω να τον ρωτήσω πόσο μας στοιχίζει το Μαξίμου»
Ανοιχτή πρόσκληση σε τηλεοπτική αναμέτρηση από τη Μαρία Καρυστιανού στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Καρυστιανού κάνει προσκαλεί σε ντιμπέιτ τον Μητσοτάκη: «Θέλω να τον ρωτήσω πόσο μας στοιχίζει το Μαξίμου»
χρήματα σε ευρώ
Ψηφιακό ευρώ: Πώς θα αλλάξει τις καθημερινές συναλλαγές - Το επίσημο χρονοδιάγραμμα της ΕΚΤ και η πιλοτική εφαρμογή το 2027
Σε τροχιά υλοποίησης το ψηφιακό ευρώ: Πιλοτική πρεμιέρα το 2027 και εκστρατείες ενημέρωσης σχεδιάζει η ΕΚΤ
Ψηφιακό ευρώ: Πώς θα αλλάξει τις καθημερινές συναλλαγές - Το επίσημο χρονοδιάγραμμα της ΕΚΤ και η πιλοτική εφαρμογή το 2027
δούκας
Χάρης Δούκας: Το πλήρες πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών το καλοκαίρι
Ο Χάρης Δούκας παρουσίασε το εκτενές πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Αθηναίων για τα παιδιά
Χάρης Δούκας: Το πλήρες πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών το καλοκαίρι