eva-kaili
Ο Σβεν Μαρί ζητά να αφεθεί ελεύθερη η Εύα Καϊλή με περιοριστικούς όρους

Ο Βέλγος συνήγορος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, δήλωσε ότι θα ζητηθεί η πελάτισσά τους να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, καθώς επίσης και ότι η κατάσταση για την ίδια είναι δύσκολη κι αυτό γιατί πρόκειται για μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών.

«Πιστεύω ότι ο χώρος της είναι το σπίτι της με το παιδί της» υπογράμμισε ο Σβ. Μαρί, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειώνεται πως ο πρώην δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ – του βασικού προσώπου στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι το 2015 με το μακελειό στο Μπατακλάνανέλαβε την υπεράσπιση της Εύας Καϊλή για την υπόθεση του Qatargate.

Ποιος είναι ο Σβεν Μαρί

O Sven Mary είναι ένας πολύ γνωστός δικηγόρος στο Βέλγιο, τόσο λόγω των υψηλών πελατών του όσο και λόγω των δημοσίων εμφανίσεων του.

Εκτός Βελγίου, ο Mary είναι κυρίως γνωστός ως ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Αμπντεσλάμ, τον μοναδικό επιζώντα μέλος της ομάδας που πραγματοποίησε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για φόνο και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

Ήδη πριν από αυτό, ήταν γνωστός ως «δικηγόρος του διαβόλου» λόγω προηγούμενων πελατών όπως ο Φουάντ Μπελκασέμ, ο οποίος στρατολογούσε νεαρούς άνδρες για να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λαζαριδης
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Λαζαρίδη: «Πόσες απατεωνιές ακόμα;» - «Ρουσφέτια και πλαστά προσόντα»
Πολιτική θύελλα για τον Μακάριο Λαζαρίδη: Οι καταγγελίες για τη σύζυγό του και το «θολό» πτυχίο
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Λαζαρίδη: «Πόσες απατεωνιές ακόμα;» - «Ρουσφέτια και πλαστά προσόντα»
τουρκ
Μακελειό σε σχολείο της Τουρκίας: Εννέα νεκροί από τα πυρά 14χρονου μαθητή – Συνελήφθη ο πατέρας του
Από τους πυροβολισμούς του 14χρονου έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι
Μακελειό σε σχολείο της Τουρκίας: Εννέα νεκροί από τα πυρά 14χρονου μαθητή – Συνελήφθη ο πατέρας του
booking
Ψηφιακός «σεισμός» στην Booking.com: Διαρροή προσωπικών δεδομένων και κίνδυνος για χιλιάδες ταξιδιώτες
Η εταιρεία παραδέχθηκε την παραβίαση των συστημάτων της, η οποία οδήγησε στην υποκλοπή ευαίσθητων πληροφοριών, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για...
Ψηφιακός «σεισμός» στην Booking.com: Διαρροή προσωπικών δεδομένων και κίνδυνος για χιλιάδες ταξιδιώτες