Μαρίνα Πατούλη
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Τους βασικούς στόχους της παρουσίασε η Μαρίνα Πατούλη, που θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος στον δήμο Λυκόβρυσης–Πεύκης

Υποψήφια για δήμαρχος στον δήμο Λυκόβρυσης–Πεύκης θα είναι η Μαρίνα Πατούλη, ενώ σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψήφιους του Συνδυασμού «Ενωμένοι».

Τι ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη

Στην ομιλία της η Μαρίνα Πατούλη τόνισε ότι «είμαστε ενεργοί πολίτες που αγαπάμε την πόλη που ζούμε και επιδιώκουμε το καλύτερο για τη ζωή μας. Είμαστε δημότες που πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικός. Να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Να λειτουργεί ανοικτά και αποτελεσματικά, προς όφελος των δημοτών του. Είμαστε πολίτες, που πιστεύουμε ότι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι η συλλογική δράση, η συνεργασία, η ενότητα. Που μας ενώνει η επιθυμία να προσπαθήσουμε, μαζί, για το καλύτερο. Δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «Ενωμένοι» και ζητάμε τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σας ώστε να αναλάβουμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας».

Παράλληλα τόνισε την σημασία της ένωσης των δύο πόλεων Λυκόβρυσης και Πεύκης για τη δημιουργία ενός Δήμου, αλλά και την προσπάθεια για καταπολέμηση κάθε δυσκολίας, με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Σημαντικό μότο της ομιλίας της ήταν η λέξη «ενωμένοι», που είναι και το όνομα του Συνδυασμού της, μέσα σε μία προσπάθεια να αναδείξει την κοινή προσπάθεια που θα κάνουν με εκείνοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την ανταπόκριση στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 25-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

σχετικά άρθρα

πλημμυρες
Προειδοποίηση για μεγάλα ύψη βροχής στη Θεσσαλία - Τι θα γίνει στην Αττική
Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν δυστυχώς στη Θεσσαλία και μάλιστα κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα της αλλά και στο Πήλιο.
Προειδοποίηση για μεγάλα ύψη βροχής στη Θεσσαλία - Τι θα γίνει στην Αττική