Μαρίνα Πατούλη
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Τους βασικούς στόχους της παρουσίασε η Μαρίνα Πατούλη, που θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος στον δήμο Λυκόβρυσης–Πεύκης

Υποψήφια για δήμαρχος στον δήμο Λυκόβρυσης–Πεύκης θα είναι η Μαρίνα Πατούλη, ενώ σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψήφιους του Συνδυασμού «Ενωμένοι».

Τι ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη

Στην ομιλία της η Μαρίνα Πατούλη τόνισε ότι «είμαστε ενεργοί πολίτες που αγαπάμε την πόλη που ζούμε και επιδιώκουμε το καλύτερο για τη ζωή μας. Είμαστε δημότες που πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικός. Να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Να λειτουργεί ανοικτά και αποτελεσματικά, προς όφελος των δημοτών του. Είμαστε πολίτες, που πιστεύουμε ότι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι η συλλογική δράση, η συνεργασία, η ενότητα. Που μας ενώνει η επιθυμία να προσπαθήσουμε, μαζί, για το καλύτερο. Δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «Ενωμένοι» και ζητάμε τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σας ώστε να αναλάβουμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας».

Παράλληλα τόνισε την σημασία της ένωσης των δύο πόλεων Λυκόβρυσης και Πεύκης για τη δημιουργία ενός Δήμου, αλλά και την προσπάθεια για καταπολέμηση κάθε δυσκολίας, με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Σημαντικό μότο της ομιλίας της ήταν η λέξη «ενωμένοι», που είναι και το όνομα του Συνδυασμού της, μέσα σε μία προσπάθεια να αναδείξει την κοινή προσπάθεια που θα κάνουν με εκείνοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την ανταπόκριση στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio_kleisto_198490608_6.jpg
Γερασμένα, υποσυντηρημένα και επικίνδυνα σχολεία: Τι καταγγέλλουν γονείς μαθητών στα Γιάννενα
«Το πρόβλημα των σχολικών υποδομών δεν αντιμετωπίζεται με “μπαλώματα”» λένε οι γονείς
Γερασμένα, υποσυντηρημένα και επικίνδυνα σχολεία: Τι καταγγέλλουν γονείς μαθητών στα Γιάννενα