KAILI
«Και κομμάτια να με κάνουν…» - Τι δήλωσε η Εύα Καϊλή μετά την απόφαση να συνεχιστεί η κράτησή της στις φυλακές

«Ματαιοπονούν» αναφέρει σε δήλωσή της η Εύα Καϊλή μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου να παραμείνει στη φυλακή.

Η έκπτωτη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του σκανδάλου Qatar Gate.

Η Εύα Καϊλή δήλωσε στο OPEN ότι «ματαιοπονούν. Και κομμάτια να με κάνουν δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει».

Μετά την απόφαση να συνεχιστεί η κράτησή της, έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός 24 ωρών μέσω των δικηγόρων της όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «θα δώσουμε τον αγώνα μας για την τρίτη -κατά σειρά- ακρόαση».

«Αν έρθει το Εφετείο και επικυρώσει την απορριπτική απόφαση του Πρωτοβάθμιου, μετά στενεύουν τα περιθώρια αισιοδοξίας αν θα επανέλθουμε με τρίτη αίτηση για αποφυλάκιση. Θα δώσουμε τον αγώνα μας για την τρίτη -κατά σειρά- ακρόαση. Ο εισαγγελέας άφησε μία χαραμάδα αισιοδοξίας στην αγόρευση του, διότι αναφερόμενος στο λόγο που πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, είπε ότι είναι επικίνδυνο αν αφεθεί ελεύθερη να καταστραφούν στοιχεία της δικογραφίας. Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση του Παντσέρι, μπορεί να έχει κάποια επικοινωνία με τους ανθρώπους του», εξήγησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δημητρακόπουλος: Βασανιστήρια στο κελί της αστυνομίας

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή αναφέρθηκε στις συνθήκες κράτησης της Εύας Καϊλή στο κελί της Αστυνομίας, κάνοντας λόγο για «βασανιστήρια».

«Τα βασανιστήρια δεν έγιναν στις φυλακές όπου κρατείται. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε Τετάρτη 11 Ιανουαρίου προς Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, όταν – ενώ έπρεπε μόλις ολοκληρώθηκε η κατάθεση στην Αστυνομία να επιστρέψει στις φυλακές- με εντολή του ανακριτή διατάχθηκε να μείνει στο κελί της αστυνομίας, όπου εκεί συνέβησαν σκηνές που θυμίζουν “Εξπρές του Μεσονυχτίου» είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΚΤΕΟ
Το «αθώο» αξεσουάρ που μπορεί να σας κόψει στο ΚΤΕΟ – Το λάθος που φέρνει πρόστιμο και επανέλεγχο
Ο υποχρεωτικός εξοπλισμός που προβλέπει ο ΚΟΚ και συχνά αγνοούν οι οδηγοί
Το «αθώο» αξεσουάρ που μπορεί να σας κόψει στο ΚΤΕΟ – Το λάθος που φέρνει πρόστιμο και επανέλεγχο
σφουγγαρι
Το έξυπνο τρικ με το σφουγγάρι που καθαρίζει τον φούρνο μικροκυμάτων σε χρόνο-ρεκόρ
Χωρίς χημικά και τρίψιμο: Πώς ο ατμός μετατρέπει τον καθαρισμό της συσκευής σε υπόθεση λίγων λεπτών
Το έξυπνο τρικ με το σφουγγάρι που καθαρίζει τον φούρνο μικροκυμάτων σε χρόνο-ρεκόρ