Βουλή
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Την Τρίτη η συζήτηση και ψήφιση της τροπολογίας για το κόμμα Κασιδιάρη

Την Τρίτη αναμένεται να τεθεί σε ψήφιση η διάταξη για την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη.

Η ψήφιση της διάταξης

Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, το σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις».

Η επεξεργασία του νομοσχεδίου ολοκληρώνεται σήμερα από την αρμόδια Επιτροπή και λόγω της κηδείας μετατέθηκε η εισαγωγή του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια την ερχόμενη Δευτέρα. Ακόμη, με απόφαση της Διάσκεψης του Προέδρου ματαιώθηκε η πραγματοποίηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου στην Ολομέλεια. Οι συζητήσεις των αυριανών Επίκαιρων Ερωτήσεων αλλά και της Δευτέρας θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Διάσκεψης, η τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα από το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές καταδικασμένων για εγκληματικές οργανώσεις, θα εισαχθεί στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την ενίσχυση της προστασίας των καταναλωτών που προγραμματίσθηκε να εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023. Η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εκπαιδευτικοί: Νέος υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1 Μαρτίου λόγω τροποποίησης φόρου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φρόντιζε 54 σκυλιά
«Καμπάνα» χιλιάδων ευρώ σε ιδιοκτήτρια σκυκλιών: Φρόντιζε 54 σκυλιά
Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε ιδιοκτήτρια για 54 σκυλιά - Φιλοξενούσε στο σπίτι της 16 σκυλιά και φρόντιζε άλλα 38 στο διπλανό οικόπεδο
«Καμπάνα» χιλιάδων ευρώ σε ιδιοκτήτρια σκυκλιών: Φρόντιζε 54 σκυλιά